Otomobil Videoları

Bu ülkede ne milyoner sanayiciler, inşaatçılar var ingilizceleri yok o yüzden hiç şaşırmadım. Çocukluktan iyi eğitim alamadıkça ve dil öğrenme hevesi olmayınca böyle oluyor maalesef.

Dolu hasarının bu kadar mesele edildiğini bilmiyordum ya o_O

Dolu hasarının bu kadar mesele edildiğini bilmiyordum ya o_O
Anladığım kadarıyla hasarın mahiyetinden değil de bunlara eksper için gelen alıcı - satıcı arasındaki dolu hasarı mevzusunda ' sen bana söylemedin, ben sana söyledim ' tartışmasından ötürü çıkan tatsızlıklardan dolayı bu videoyu çekmişler.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla hasarın otomobil özelinde eksisine değil de bunlara eksper için gelen alıcı - satıcı arasındaki dolu hasarı mevzusunda ' sen bana söylemedin, ben sana söyledim ' tartışmasından ötürü çıkan tatsızlıklardan dolayı bu videoyu çekmişler.
Şahsen kaporta delinmedikçe dolu hasarına takılmam açıkçası. Millet bunu mesele yapıyormuş ben ona şaşırdım.

Şahsen kaporta delinmedikçe dolu hasarına takılmam açıkçası. Millet bunu mesele yapıyormuş ben ona şaşırdım.
Dolu hasarına kesinlikle ben de takılmam. Yapacağım tek şey; dolu hasarlı araç ile hasarsız araç arasında fiyat bakımından benzerlik, eşitlik varsa pazarlığı biraz daha kuvvetlendirmek olur hepsi bu.