Hayatım da yapmak istediklerim listesine üst sıralardan giriş yaptı.
T stop bu boru değilSonda ki iki cümle
Bir sürü araba birden sol şeride kaçamayınca kaçınılmaz son. O tır şöförü hapsi hak ediyor.Bu tırcıya edilebilecek her küfür haktır. İnşaallah adam öldürmeye teşebbüsten içeri atmışlardır.
Ya izlerken sinirden gözüm seğirmeye başladı. O an ki kaza şokunu atlattıktan sonra yapılacak olan tek şey var o kamyoncuyu bayıltana kadar dövmek. Simdi küfür yazcam sonra Berkin mesaj atıyo ceza puanı yazdım diye. İnşallah teşebbüsten yargılanır...Bu tırcıya edilebilecek her küfür haktır. İnşaallah adam öldürmeye teşebbüsten içeri atmışlardır.
Kamyondan inmiyor zaten.Ya izlerken sinirden gözüm seğirmeye başladı. O an ki kaza şokunu atlattıktan sonra yapılacak olan tek şey var o kamyoncuyu bayıltana kadar dövmek. Simdi küfür yazcam sonra Berkin mesaj atıyo ceza puanı yazdım diye. İnşallah teşebbüsten yargılanır...
Allah sabır ve şifa versin yaralılara ne diyebiliriz. Konuyu dağıtmayalım bariKamyondan inmiyor zaten.
Motor "İmkan vermiyorlar bana imkan vermiyorlar" diye isyan çıkarıp bağımsızlığını ilan etmeye kalkışmışAllah sabır ve şifa versin yaralılara ne diyebiliriz. Konuyu dağıtmayalım bari
900hp 1.8lt vw motor kırma videosu öyle kol çıkarma falan değil komple krank volan ne varsa iniyor aşağı