En sevdiğim video çeşidi. Harika ya.
Harika ya harika..
Sekiz silindirdeki 190e videosunu mu izledin sen deNasıl bir yarış böyle, dünya böyle güzellikleri izlemeyi bırakıp jöleli topçuları izleyeli çok şey değişmiş, yalnız arabalar özdeş ve güçsüz(f1 e göre) olunca ne kadar stabil sürmüşler süspansiyonlara bayıldım, yol tutuşu böyle yatarak izlemek ve içinde olmak çok zevkli olsa gerek.Prost'dan-Senna-Hunt-Lauda-Watson'a All Star bir yarış olmuş.
Tam bu videoyu koymak için konuya girmiştim, benden önce davranmışsınız, mükemmel değil mi?GT3 RS, Turbo yok, elektrikli, hibrit üniteler yok sadece ve sadece eski atmosferik küheylan ve tamı tamına 520 bg ile düşünülürse süper bir süre, bu da hızlı olmak için milyonbeygir döşenen araçların yöneticilerinin kulağına küpe olur umarım, muhteşem bir araç olmuş yahu.Günümüzde beygirlerin havada uçuştuğu bir devirde her şeyin güç olmadığının bir göstergesi olmuş adeta.
GT3 RS ciddi anlamda hayvan . AWD Porsche'ler bence o kadar da kötü değil ya en azından benim test ettiğim Carrera 4S gayet iyiydi gerektiği yerde ufak ufak oyunlar oynanabiliyordu ama virajlarda falan deyim yerinde it gibi yol tutuyordu. Porsche candır can .Tam bu videoyu koymak için konuya girmiştim, benden önce davranmışsınız, mükemmel değil mi?GT3 RS, Turbo yok, elektrikli, hibrit üniteler yok sadece ve sadece eski atmosferik küheylan ve tamı tamına 520 bg ile düşünülürse süper bir süre, bu da hızlı olmak için milyonbeygir döşenen araçların yöneticilerinin kulağına küpe olur umarım, muhteşem bir araç olmuş yahu.Günümüzde beygirlerin havada uçuştuğu bir devirde her şeyin güç olmadığının bir göstergesi olmuş adeta.
@Porsche ' klübe beni de al, ama AWD Porsche'lara kılım söyleyim.Çoğunun isimlendirilmesini bile bilmiyorum ama arkadan itiş mümkünse manuel değilse PDK olacak.50 th year paketi tam uygun kombinasyon bence.