Otomobil Videoları

GT3 RS ciddi anlamda hayvan :D. AWD Porsche'ler bence o kadar da kötü değil ya en azından benim test ettiğim Carrera 4S gayet iyiydi gerektiği yerde ufak ufak oyunlar oynanabiliyordu ama virajlarda falan deyim yerinde it gibi yol tutuyordu. Porsche candır can :rolleyes:.
Virajda önden kaymak istemem açıkcası :D bir de Lamborghini'ler ve R8'lerden çok müthiş bir farkı kalmıyor bence AWD olduktan sonra.Mühim olan onca gücü stabil bir şekilde arkaya göndermek diye düşünüyorum.AWD hem aracı ağırlaştırıyor hem de yol tutuş konusunda basit bir çözüm sunuyor diye düşünüyorum.Ama hepimiz biliyoruz ki basit olmak çok da iyi değil önemli olan zoru başarmak yoksa AWD+1000 beygir çözümünü de hepimiz biliyoruz...:D

Son düzenleme:
Tam bu videoyu koymak için konuya girmiştim, benden önce davranmışsınız, mükemmel değil mi?:)GT3 RS, Turbo yok, elektrikli, hibrit üniteler yok sadece ve sadece eski atmosferik küheylan ve tamı tamına 520 bg ile düşünülürse süper bir süre, bu da hızlı olmak için milyonbeygir döşenen araçların yöneticilerinin kulağına küpe olur umarım, muhteşem bir araç olmuş yahu.Günümüzde beygirlerin havada uçuştuğu bir devirde her şeyin güç olmadığının bir göstergesi olmuş adeta.:)
@Porsche ' klübe beni de al, ama AWD Porsche'lara kılım söyleyim.:DÇoğunun isimlendirilmesini bile bilmiyorum ama arkadan itiş mümkünse manuel değilse PDK olacak.:D50 th year paketi tam uygun kombinasyon bence.:)

jan-steinhilber_porsche-911_5.jpg

maxresdefault.jpg
GT3 RS ciddi anlamda hayvan :D. AWD Porsche'ler bence o kadar da kötü değil ya en azından benim test ettiğim Carrera 4S gayet iyiydi gerektiği yerde ufak ufak oyunlar oynanabiliyordu ama virajlarda falan deyim yerinde it gibi yol tutuyordu. Porsche candır can :rolleyes:.
Bu fotoğrafla tahrik olduğum doğrudur...
Umarım ban yemem :rolleyes:

Ekli dosyalar

• Z9Mmpa.jpg
    Z9Mmpa.jpg
    440 KB · Görüntüleme: 379
Nasıl bir yarış böyle,:) dünya böyle güzellikleri izlemeyi bırakıp jöleli topçuları izleyeli çok şey değişmişo_O, yalnız arabalar özdeş ve güçsüz(f1 e göre) olunca ne kadar stabil sürmüşler süspansiyonlara bayıldım, yol tutuşu böyle yatarak izlemek ve içinde olmak çok zevkli olsa gerek.;)Prost'dan-Senna-Hunt-Lauda-Watson'a All Star bir yarış olmuş.
Niki Lauda'nın makina satılıyor :rolleyes::(.
https://es.motor1.com/news/239682/mercedes-benz-190e-lauda-venta/

Koskoca mazi canlanır gözümde.Hayatın güzel olması için görüntünün net olmasına gerek yok çocuk olmak yeterli.:)Old but gold.:D
Colin McRae Rally 2.0(2000)
Gran Turismo 1(1997)

Şu ses hala kafamda yankılanıyor şu sesi duyduğumdaki heyecanı bana verebilir misiniz?o_O

Son düzenleme: