Belki lastiklerin kondisyonu iyi durumda değildir. Çünkü sabit hızda da direkt arkadan geliyor. İzlediğim diğer race videolarında daha kararlı gözüküyor. Baktığında zevkli görünüyor ama bu araç deneyimliler için de tehlikeli böyle. Hiç hata affetmez, bir anlık yanlışta bariyerleri öpersin.Son zamanlarda oversteera (Bunun türkçesi ne oluyor ki) bu kadar meraklı bir araç görmemiştim. Acemi sürücü için acı tehlikeli olsa da deneyimliler için eminim çok keyifli olacaktır.
Arkadan itiş, ortadan motor, gayet tabii 250 küsür beygir ve Alpine şasisi muhteşem yahu.Cayman-4C halt yemiş.Araç dediğin böyle sürülür.Son zamanlarda oversteera (Bunun türkçesi ne oluyor ki) bu kadar meraklı bir araç görmemiştim. Acemi sürücü için acı tehlikeli olsa da deneyimliler için eminim çok keyifli olacaktır.
Boşuna her başlıkta keşke bizede gelse keşke bi passenger ride imkanım olsa mükkemmel makina diye diyip durmuyormuşum değil mi ne yazik ki bu makina bize yassahh ağamSon zamanlarda oversteera (Bunun türkçesi ne oluyor ki) bu kadar meraklı bir araç görmemiştim. Acemi sürücü için acı tehlikeli olsa da deneyimliler için eminim çok keyifli olacaktır.
Muhtemelen lastikler ölü, hiçbir kopuşu güç yüzünden değil çünkü. Ya liftoff sonucu kopmuş ya vites düşürürken kopmuş (ki bu çok saçma geldi, sanki şanzıman yazılımı rev match yapamıyor gibi). Şasi çok dengeli gözüküyor ama videoda, beğendim.Arkadan itiş, ortadan motor, gayet tabii 250 küsür beygir ve Alpine şasisi muhteşem yahu.Cayman-4C halt yemiş.Araç dediğin böyle sürülür.
Diyorum ya fazla oversteer'a kalıyor o videoda. Dengeli bir araç olmasa patlama ihtimali daha yüksekti. Başka videolarda da oversteer'a kalıyor ama çok daha kararlı ve olması gereken durumlarda yapıyor. Muhtemelen o videoda ya lastiklerin kondisyonu iyi değil ya da lastikler fazla ısınmış tutuş kaybı var.Muhtemelen lastikler ölü, hiçbir kopuşu güç yüzünden değil çünkü. Ya liftoff sonucu kopmuş ya vites düşürürken kopmuş (ki bu çok saçma geldi, sanki şanzıman yazılımı rev match yapamıyor gibi). Şasi çok dengeli gözüküyor ama videoda, beğendim.
Olması gereken normal ring videosu'da ki hali işte.. Daha önce attığın ilk videoda ve özellikle bu yorumunda ki ikinci videoda lastikler iyi durumda değil çok belli.Bu da normal Ring videosu.
Büyük ihtimalle aynı araç. Lastiklerin canını almışlar zaten.
Tatlı tatlı dönüyor valla. Keşke Türkiye'den de lansmana birileri gitse, Sinan'ın neler diyeceğini merak ediyorum.
Bunun lastikler komple bitmiş. Arka zaten kayıyor da, önden de kayıyor. Ama kolayca toplayabilmesi açısından çok başarılı.Son zamanlarda oversteera (Bunun türkçesi ne oluyor ki) bu kadar meraklı bir araç görmemiştim. Acemi sürücü için acı tehlikeli olsa da deneyimliler için eminim çok keyifli olacaktır.
Burada bayağı net tutuyor yolu. Ben bir de motorun düşük devir çevirmesini pek beğenmedim. Şöyle 7500rpm gibi redline yapabilse de öyle vites atsa şahane olurmuş araba.Bu da normal Ring videosu.
Büyük ihtimalle aynı araç. Lastiklerin canını almışlar zaten.
Tatlı tatlı dönüyor valla. Keşke Türkiye'den de lansmana birileri gitse, Sinan'ın neler diyeceğini merak ediyorum.
Lift-off'la kayma fazla, dediğiniz gibi, ama şasi çok dengeli kayıyor yani kötü lastiklere rağmen kayacağı zaman dört tekerden usul usul geliyor.Yazılım rev-match yapıyordur, onun sebebi bence frenle birlikte viraja girme yani ''trail brake'' tekniğinden dolayı kopuyor olabilir, aslında en iyisi de aracın sürücüsü aracının farkında saçma sapan bir şey yapmadığı gibi eğlence faktörünü de kaçırmak istemiyor.Alpine değil de başka bir araç olsa o lastiklerle bu kadar rahat oynayamazdı. @fksarallMuhtemelen lastikler ölü, hiçbir kopuşu güç yüzünden değil çünkü. Ya liftoff sonucu kopmuş ya vites düşürürken kopmuş (ki bu çok saçma geldi, sanki şanzıman yazılımı rev match yapamıyor gibi). Şasi çok dengeli gözüküyor ama videoda, beğendim.
@bt motor konusunda zayıf bir araç küçük hacimli turbo motordan(downsizing'ten) dolayı motor sesinden ciddi rahatsız oldum, çok lineer ve düz bir motor sesi var keşke biraz patırtılı kütürtülü bir motor sesi en olmadı çakma bir egzoz sesi duyabilseydik.Harici çok hoşuma gidiyor, ama tabii bizim için hayal Allah sahibine bağışlasın.Bunun lastikler komple bitmiş. Arka zaten kayıyor da, önden de kayıyor. Ama kolayca toplayabilmesi açısından çok başarılı.
Burada bayağı net tutuyor yolu. Ben bir de motorun düşük devir çevirmesini pek beğenmedim. Şöyle 7500rpm gibi redline yapabilse de öyle vites atsa şahane olurmuş araba.