Ben yabancı bi sitede görmüştüm ama olsun bahsettiğim buydu
Bunu biliyorum da 8C için küçük geldi. Umarım tasarım odaklı bir konsepttir, 8C'den umudum bayağı yüksek çünkü.
Bu inanılmaz bi video ya. 911lerin peşinden gelen m8 elektrikli gibi geçiyor bir de videonun ilerlerinde 911 taa karşı viraja gittiginde bile hemen önündeki astonu duyamiyorsunPorsche'lerin sesi cehennemden kaçmış zebani gibi.
Güzel şov işi
Plasti dip haci bu.Aynen, kullandıkları boyalar da belli ki çok kaliteli
Plasti dip haci bu.
Güzel olan kısmı da plastidip olması bence. Hem vernik sayesinde kaplamadaki gibi derinlik kaybı olmuyor, hem de istediğin zaman söküp başka bir tasarım/renk yapabiliyorsun.Plasti dip haci bu.
Ama iste bu adamin yaptiklariyla turkiyede yapilanlar cok farkli ben jantlara yapmistim omru kisa olmustuGüzel olan kısmı da plastidip olması bence. Hem vernik sayesinde kaplamadaki gibi derinlik kaybı olmuyor, hem de istediğin zaman söküp başka bir tasarım/renk yapabiliyorsun.
Tabi canım, bayağı arabayı normal boyarmış gibi plastidip uyguluyor adamlar. İşçilikleri gerçekten iyi.Ama iste bu adamin yaptiklariyla turkiyede yapilanlar cok farkli ben jantlara yapmistim omru kisa olmustu
Güzel olan kısmı da plastidip olması bence. Hem vernik sayesinde kaplamadaki gibi derinlik kaybı olmuyor, hem de istediğin zaman söküp başka bir tasarım/renk yapabiliyorsun.
Ama iste bu adamin yaptiklariyla turkiyede yapilanlar cok farkli ben jantlara yapmistim omru kisa olmustu
Tabi canım, bayağı arabayı normal boyarmış gibi plastidip uyguluyor adamlar. İşçilikleri gerçekten iyi.