Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yağ lambası göz kırpıyor galiba şaka bir yana senelerdir gittiğim VW ustası t4 leri çok severdi, çok kemikli derdi, hatta dayım uzunca süre bir t4 kullandı t5'e geçmesini uzunca süre erteletmişti.
Sadece Rusya ve Türkiye pazarına özel OM646.982’li Euro 3 motor bir W906, gerçek Sprinter budur. Kendine has öyle güzel turbo ve enjektör sesi var ki soğukken dikiş makinesi gibi tüm enjektörlerin saniyede kaç ml püskürttüğüne kadar aşina olursunuz. Altyapı olarak OM611’e çok benziyor.
Bir de Euro 4’ler var yine OM646 fakat enjektör ve kapak farkı var, Euro 3’ler kadar sağlam değiller. 2006-2009 yıllarında W906 alınacaksa bizim pazarda kesinlikle bu motorla alınmalı çünkü bozulmuyor.
mondeo ile ilk defa bu denli kontrolsüz kayma durumu yaşadım. Hızı daha fazla düşürmeyerek hata bende ama bu kadar ani arkası geleceğini de hesaba katmamıştım, biraz kafadan kayar diye bekliyordum (ona hazırladım kendimi).
ESP'nin önemini bir kez daha anladım bugün, çok agresif olmayacak şekilde yolda tuttu arabayı, ilk defa bu kadar uzun ESP ışığı yanık ilerledim. Yol gerçekten buzun üstünde gidiyormuş gibi hissettirdi.