Maalesef :/ ,düğme değil teleskopik kol ,koltuk yüksekliğini ayarlamaya yarıyor.Koltuğun yanındaki düğme elektrikli koltuk ayarı için mi?![]()

Maalesef :/ ,düğme değil teleskopik kol ,koltuk yüksekliğini ayarlamaya yarıyor.Koltuğun yanındaki düğme elektrikli koltuk ayarı için mi?![]()
Tasarım tamamen kişisel zevk konusudur ama bana kalırsa bu E46 içten de dıştan da BMW'nin en iyi 3 Serisi tasarımıydı. Yine aynı yılların E39'u da 5 serisi için öyleydi. Şimdikilerde bu kadar güzel dizayn yok bence.
Zirveyi E46 ve W210 oynar. Ama tabii ki sürücü odaklı diyorsak kesinlikle E46 söz konfor ve prestij gelirse W210 başka boyutta.Kokpit tasarımı olarak bakıldığında E30-E36-E46 benim hoşuma gidiyor E21-E90-G20 hoşuma gitmiyor, F30 ise tam ortada
Kokpit kalitesi olarak bakıldığında bence de zamanının en iyisi denilecek kadar malzemesi ve işçiliği iyi olan kokpit E46'nın, tabii o zamanın daha üst segmentlerini saymıyorum.
Zirveyi E46 ve W210 oynar. Ama tabii ki sürücü odaklı diyorsak kesinlikle E46 söz konfor ve prestij gelirse W210 başka boyutta.
Ekli dosyayı görüntüle 38258
Maalesef :/ ,düğme değil teleskopik kol ,koltuk yüksekliğini ayarlamaya yarıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 38254
W210 cidden başka bir boyut,bindiğim için biliyorum böyle bir kalite,böyle bir planlanmışlık yok gerçekten insan hayret ediyor.Aynı şey dönemin S klası içinde geçerli,Mercedes'in ciddi manada Mercedes olduğu yıllar benim gözümde.Makyajlı E46 ya da bindim fakat o kadar etkilememişti iç mekanı,E90'ın iç mekanını tercih ederim mesela daha sürücü odaklı gibi geliyor.Zirveyi E46 ve W210 oynar. Ama tabii ki sürücü odaklı diyorsak kesinlikle E46 söz konfor ve prestij gelirse W210 başka boyutta.
Ekli dosyayı görüntüle 38258
Olabildiğince düz beton bloktan yapılmış gibi gözüken bir torpido2009 Model araçta hala mevcut olan kaset çalar
Evet tabii ki o bir connect jandarma ve polislerin gözdesi modern bir at arabası
![]()
Yavru Evo’dur bu otomobil benim gözümde bir kere sağ koltuğunda oturmuştum çok keyifliydi
Yani fd6dan inince bi şaşırdım ama şu sıralar keyif veriyor sağolsun. Şimdi gönül isterdi ki bir MIVEC olsun araçta ama yine de buna şükürYavru Evo’dur bu otomobil benim gözümde bir kere sağ koltuğunda oturmuştum çok keyifliydi![]()