Herkese iyi forumlar. Biz otomobil severler olarak zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz otomobillerimiz kokpitlerini paylaşmanın güzel bir fikir olacağını düşündüm. Ben başlıyorum, sizlerden de fotoğrafları bekliyorum 

Bu kadranlar gerçekten çok hoş bencedeİlk fotoğraf benden olsun
Ekli dosyayı görüntüle 38238
Bu da kadranlar,kadranlarda mavi-kırmızı,kırmızı-beyaz ve mavi-beyaz çok seviyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 38237
Teşekkür ederim, sürücüyle iletişim halinde olan mekanik otomobilleri severizGüzel konu, o zaman size sürücü odaklı 80’ler temelli 90’lar makyajlı bir mavi yakalı Ford Sierra Mark II GLS kokpiti paylaşalım.
Ekli dosyayı görüntüle 38240
Sonra da 1998 E46 320ia kokpiti
Ekli dosyayı görüntüle 38241
Bizde de twiputer var işte
göğüs ve kapı döşemesinin rengi orijinal mi siz mi değiştirdiniz güzel duruyor
Bordo olan carbon kaplama orijinal. Ortadaki alcantara ve direksiyon ve kapi tutamagindaki siyah karbonu ise ben sonradan yaptim.göğüs ve kapı döşemesinin rengi orijinal mi siz mi değiştirdiniz güzel duruyor
Favorit konunuzu bir dönem takip etmiştim şuanki hali çok hoş görünüyor kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Egea’ya çok yakışmış bence açık renkli iç mekanEkli dosyayı görüntüle 38245
93 model favoritin iç mekanı (hoparlörler değiştikten sonra çekmemişim hiç)
Ekli dosyayı görüntüle 38244
bu da egeyanın, çok bişeyi yok ama döşeme rengi böyle açık olan pek denk gelmediği için atayım dedim
Sarı sitede otomobil bakarken aracın gözümdeki değerini artıran bir durum,çok hoş görünüyor kazasız belasız kullanmanızı dilerim
Herkese iyi forumlar. Biz otomobil severler olarak zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz otomobillerimiz kokpitlerini paylaşmanın güzel bir fikir olacağını düşündüm. Ben başlıyorum, sizlerden de fotoğrafları bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 38235
Koltuğun yanındaki düğme elektrikli koltuk ayarı için mi?
Tasarım tamamen kişisel zevk konusudur ama bana kalırsa bu E46 içten de dıştan da BMW'nin en iyi 3 Serisi tasarımıydı. Yine aynı yılların E39'u da 5 serisi için öyleydi. Şimdikilerde bu kadar güzel dizayn yok bence.Güzel konu, o zaman size sürücü odaklı 80’ler temelli 90’lar makyajlı bir mavi yakalı Ford Sierra Mark II GLS kokpiti paylaşalım.
Ekli dosyayı görüntüle 38240
Sonra da 1998 E46 320ia kokpiti
Ekli dosyayı görüntüle 38241