OTOPARK Ailesi hangi takimi destekliyor?

Hangi takim taraftarisiniz? (Alfabetik siraladim, hak gecmesin :D)

• Kullanılan toplam oy
    79
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam, amatör branşlar ve altyapı maçlarını takip etmenizi tavsiye ederim. Özellikle altyapı maçlarında takım ruhunu ve arma aşkını çocukların gözlerinde görebilirsiniz. Hem de passolig gibi -benim gözümde- yasal yolsuzluk ve karaborsa mecburiyeti yok..
"Can diye bilirler" mi? "Can diyebilirler" mi? :P

Aslinda her ne kadar somut bir gosterge olmasa da (katilim sayisi itibariyle), tam da bekledigim sonuctu FENERBAHCE nin daha cok oy almasi. Cunku malum GS bayanlar tarafindan daha cok desteklenen bir takim. Bayanlarin olmadigi yerde FB nin ustunlugu kendini belli etti :D

Futboldaki etki kadar olmasa da umarim FB nin Euroleage Sampiyonlugu gelecek nesillerin FB ye daha sicak olmasina neden olur, tipki GS nin UEFA ve Super kupayi almasindan sonra oldugu gibi.

Aslinda her ne kadar somut bir gosterge olmasa da (katilim sayisi itibariyle), tam da bekledigim sonuctu FENERBAHCE nin daha cok oy almasi. Cunku malum GS bayanlar tarafindan daha cok desteklenen bir takim. Bayanlarin olmadigi yerde FB nin ustunlugu kendini belli etti :D

Futboldaki etki kadar olmasa da umarim FB nin Euroleage Sampiyonlugu gelecek nesillerin FB ye daha sicak olmasina neden olur, tipki GS nin UEFA ve Super kupayi almasindan sonra oldugu gibi.
Kadın basketbol maçında rakip takımın başkanını tokatlayan bir başkan olduğu için FB'nin kadın taraftarının daha az olması gayet normal.

kadın taraftar sayısına göre forumdaki anketi değerlendirmeniz ilginç. Forumda 4 oy farkla Fbnin önde olmasınında bi anlamı olduğunu düşünmüyorum. Gs Bjk Antalya trabzon da önde olsa yine aynı şey olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...