OTOPARK.COM Forum: Bilmeniz Gereken Her Şey

OTOPARK.COM

Yönetim
Yönetici
Editör
Admin
12 Ağu 2016
6
16
595
Merhaba,

OTOPARK.COM'a hoş geldiniz. Foruma üye olan yeni üyelerimizin bilmesi gereken ilk bilgiler aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

0.) Yeni üyelerimiz bazı kısıtlamalara sahiptir.

Forumun kalitesini ve sükunetini koruyabilmek için, sitemize üye olabilmeniz için e-posta onayı, ardından yönetici onayına ihtiyacınız vardır.
Bu onayları almadan, forum içerisinde herhangi bir yetkiniz yoktur.

Yeni kayıt olan üyelerimizin mesaj yazımı, özel mesaj ve bazı bölümlere ulaşma konusunda belirli kısıtlamaları vardır.

Peki bunlar neler ve nasıl geçilir;

1.)
Öncelikle forum kurallarını okumayı unutmayınız. Forum kurallarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2.) Sitemizdeki ilk 5 mesajınız, moderatör ekibimiz tarafından denetlendikten sonra yayınlanacaktır. 5.mesajınızın onaylanmasıyla beraber sitemizde dilediğiniz gibi mesaj yazabileceksiniz.

3.) Sitemizde koyu muhabbetin yer aldığı Özel Sohbet ile İlan(Alım-Satım) bölümümüz, sitemizdeki belirli bir aktiflik süresini geçirmiş, belirli bir mesaj adedine ulaşmış kişilere açılmaktadır.

4.) Sitemizde özel mesaj yazabilmek ve alabilmek için aynı şekilde, sitemizde belirli bir aktiflik süresini ve mesaj adedini geçmiş olmanız gereklidir.

Bu kriterleri maalesef sizinle paylaşamıyoruz. Lakin oldukça mâkul kriterler olduğunu belirtmekle beraber, sitede mesaj sayınızı yükseltmek amacıyla gereksiz mesaj yazmayınız.

Sorularınızın olması durumunda bendeniz @Berkin , @alfhonso veya @Bedirhan 'ın profiline yazabilirsiniz.

Not: Çeşitli kriterleri gerçekleştirdiğinizde yetkilerinizin açılması 1 saat sürecektir. İşlem otomatiktir. Lütfen bekleyiniz. Hangi olanakları kazandığınız ise bildirim yolu ile size söylenecektir.


1) Ana Sayfa portalı üyelikleri ve Forum üyelikleri aynıdır.

OTOPARK.COM'un ana sayfa portalı ve forumu için ayrı üyelikler oluşturmanıza gerek yoktur. Tek bir üyelik ile, iki yere de aynı hesapla girerek sitenin olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Not:
Kayıt işlemi sadece forumdan olmaktadır. Foruma kayıt yaptırıldığı taktirde, ana sayfa portalına da aynı bilgilerle giriş yapılabilir.


2) Şifreleriniz aynıdır, lakin değiştirdiğinizde diğer şifreniz değişmeyecektir.

Sitemize kayıt olduğunuzda ana sayfa ve forum üyeliğinizin şifresi aynıdır. Lakin bir sebepten ötürü ana sayfa veya forum üyeliği şifrenizi değiştirdiğiniz zaman, diğer tarafın şifresi değişmemektedir.

Dolayısıyla şifrenizi unuttuysanız, iki taraf içinde şifre sıfırlama işlemi yapmanız gerekecektir. Şifrenizi sadece güvenlik amaçlı değiştiriyorsanız, o zaman diğer taraf içinde değiştirmeniz gerekmektedir.

Not: Bu işlem ile uğraşmak istemiyor veya sorun yaşıyorsanız berkin(at)otopark(nokta)com mail adresine mail atarak yardım talebinizi dile getirebilirsiniz.


3) Forumda yer alan "Haberler" kategorisi ana sayfadaki "Haberler" ile senkronize çalışmaktadır.


Forum açıldıktan sonra sitemize girilecek olan tüm haberler, forumda yer alan "Haberler" kategorisinde yerini otomatik olarak bulacaktır. Her habere yorum yaptığınızda, yorumunuz aynı zamanda ana sayfa portalımızda da gözükecektir. Dolayısıyla forumda yer alan bir habere yorum yapıp, sonra aynı habere ana sayfa üzerinden yorum yapmanıza gerek yoktur. Bu işlem iki yönlü çalışmakta olup tam tersi içinde geçerlidir.

4.) Daha fazlası?

Forum kurallarını mı öğrenmek istiyorsunuz? Yukarıda yazdık ama iyi okumamışsınız demek ki, buyrun link:


E-Posta bildirimi gelmiyor veya gelmesini istemiyor musunuz?

İmza kurallarını mı öğrenmek istiyorsunuz?

Forum saatini nasıl düzeltirim?

Araç Markası nasıl eklenir?

Gece Modu Nasıl Aktif Edilir?

Ad Soyad Nasıl Eklenir?

Panpa Puanı ve Beğeni Puanı Arasındaki Fark Nedir?



Yaşadığınız sorunlar, öneriler ve daha fazlası için lütfen ana sayfamızda yer alan "İletişim" linki üzerinden bize yazmaktan çekinmeyin.



İyi Forumlar Dilerim,
Berkin
Teknik Sorumlu
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım