Otopark.com Online Oyun Odası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaso

TORNACI
3,204
Marka
Ford
Merhaba arkadaşlar,
Siz değerli forum arkadaşlarımızın oynadığı online oyunlar varsa beraber de oynayabiliriz diye düşündüm. Tabi konu kişisel değil bu başlık altında toplaşıp birlikte oyun zevklerinizi paylaşabilirsiniz. Mesela Silkroad Online'de birlikte kervan çekilebilir, League of Legends'de 10kişilik otopark.com odası kurulabilir gibi nerdeyse sonu gelmeyecek kadar sanal aktiviteler..

Online olarak;
CSgo oynuyorum. Düşük bonservisli, takımın belkemiği, düşük skorlu önlibero olarak MG1 düzeyde smg kullanıcısıyım. :D
Arkadaşlar sayesinde Payday'e de sardım son zamanlarda.
The Crew oynuyordum, arkadaşlar bırakınca ben de saldım.

Online olarak;
CSgo oynuyorum. Düşük bonservisli, takımın belkemiği, düşük skorlu önlibero olarak MG1 düzeyde smg kullanıcısıyım. :D
Arkadaşlar sayesinde Payday'e de sardım son zamanlarda.
The Crew oynuyordum, arkadaşlar bırakınca ben de saldım.
Payday hayvan gibi bağımlılık yapıyor ya biz arkadaşlarla 2 el atalım diye girerdik sabah 4'e kadar oynardık durduramıyorduk kendimizi cs go'yu da ciddi ciddi ruslar yüzünden bıraktım. Bi insanın 4 takımından 3'ü ruslara denk gelir mi ya!? dont raj b dont raj b suka suka bilyet ahauahahah

Payday hayvan gibi bağımlılık yapıyor ya biz arkadaşlarla 2 el atalım diye girerdik sabah 4'e kadar oynardık durduramıyorduk kendimizi cs go'yu da ciddi ciddi ruslar yüzünden bıraktım. Bi insanın 4 takımından 3'ü ruslara denk gelir mi ya!? dont raj b dont raj b suka suka bilyet ahauahahah
Ağlamak istiyorum. Az önce Mayhem zorlukta tek başına sessiz görev yaptım. Son parçada adama yakalandım. Öldürdüm. Ölüsünü de kamera yakaladı :'(
O ruslar var ya... Onları kapatıyorum katlanıyorum da, ben de hack'lerden delireceğim. Her rush b'de b'yi 5 kişi mi tutar. :(

Ağlamak istiyorum. Az önce Mayhem zorlukta tek başına sessiz görev yaptım. Son parçada adama yakalandım. Öldürdüm. Ölüsünü de kamera yakaladı :'(
O ruslar var ya... Onları kapatıyorum katlanıyorum da, ben de hack'lerden delireceğim. Her rush b'de b'yi 5 kişi mi tutar. :(
ets de şerefsizler insanın üstüne üstüne geliyor votka kafası mıdır nedir bilmiyorum ilginç yani:)

Bende RR3 oynuyordum. Hatta otopark.com için takımda açtım ama gelen olmadı. @Kaganglc iki tur kapışalım isterim. Ama bende hack yok:).

Yarış simülasyonu olarak Project Cars ve Assetto Corsa oynuyorum, F710 ile olduğu kadar :) Bir de Forza Motorsport 6: APEX var ancak henüz multiplayer desteği yok. DX12 ekran kartına sahip Windows 10 kullanıcıları Windows mağazası üzerinden Forza'yı ücretsiz olarak indirebilir: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/forza-motorsport-6-apex/9nblggh3shm7

Oynadığım diğer multiplayer oyunlar:
  • BF4
  • Arma 3
  • GTA V
  • Smite (ücretsiz)
  • ARK
  • Rust
  • CS:GO
  • Rocket League
  • The Crew
  • Payday 2

Son düzenleme:
Yarış simülasyonu olarak Project Cars ve Assetto Corsa oynuyorum, F710 ile olduğu kadar :) Bir de Forza Motorsport 6: APEX var ancak henüz multiplayer desteği yok. DX12 ekran kartına sahip Windows 10 kullanıcıları Windows mağazası üzerinden Forza'yı ücretsiz olarak indirebilir: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/forza-motorsport-6-apex/9nblggh3shm7

Oynadığım diğer multiplayer oyunlar:
  • BF4
  • Arma 3
  • GTA V
  • Smite (ücretsiz)
  • ARK
  • Rust
  • CS:GO
  • Rocket League
  • The Crew
  • Payday 2
doktor oynamadıklarını yazsydın daha kısa sürebilirmiş sanırım :D :D

doktor oynamadıklarını yazsydın daha kısa sürebilirmiş sanırım :D :D
Oynamadıklarım daha fazla :) Bunların da sadece birkaçını aktif olarak oynuyorum fakat başka oynayanlar da vardır diye belirtmek istedim.

Bu arada hesap isimlerini de vereyim, isteyen ekleyebilir:
  • Origin / Steam / Uplay: Viowave
  • Rockstar Games Social Club: Violent.Wave

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...