Tabi ki futbolla alakalı değil ama futbol sadece futbol oyunundan oluşan, steril bir şey değil ki. Şöyle bir örnek vereyim, çok iyi proje yapıyorum, hızlıyım, iyi para kazandırıyorum firmaya ama arkadaşlarımı patrona karşı kışkırtıyorum, şantiyede ustaları dövüyorum. Sence bu şartlarda çalışmaya devam edebilir miyim?Tamam da bunların çoğu futbol ile alakalı şeyler değil ki.. Takıma faydası olacağını düşündüğün adamı varsa bütçen alırsın, oynatırsın, takıma katkısını yapar, ücretini verirsin evinin yolunu tutar. Takımı karıştırdığı anda da kesersin cezasını olur biter. Biz böyle herkesin potansiyel davranışlarını hesap ederek topçu almaya kalktığımız zaman nereden bulacağız iyi takım kuracak topçuları ? Arda babası yaşındaki adamı dövmüşse bu onun ayıbıdır, varsa hukuken bir yaptırımı uygulanır. Yani bunların hepsi futbol dışı konular. Ben takımımın başarısına katkıda bulunup bulunamayacağına bakarım. Taraftar Arda'yı maliyeti çok yüksek diye istemeseydi, ya da senin dediğin gibi bu oynamıyor artık hayır gelmez sebebiyle veto etseydi futbol dahilinde bunu anlardım. Ama elemanın adamlığına sarmışlar ondan istemiyorlarmış. Ee adam olmayan kaç topçuyu bağrına bastı bu taraftar tek kriter bu muydu ? Yani taraftarın Arda'yı istememe sebeplerini eleştiriyorum ben. Çünkü kendi kendilerini çürütüyorlar.