Otopark Futbol Aktüel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi Fb taraftarları bu isteklerinde sonuna kadar haklı. Bazen ben bile Aziz'in icraatlarından çıldırıyorum. Ama tabii rakip takım taraftarları olarak Aziz'in kalması da işimize geliyor. Zor ikilemler bunlar :D

Kesinlikle öyle.. Şu başakşehir'i lige dahil etmemek lazım. Ne kadar çabuk sönüp giderlerse o kadar iyi. Büyüklerden biri olacaksa olsun şampiyon ama başakşehir'e hayır.
Basaksehir den neden nefret edildiginin farkindayim ama adamlar iyi top oynuyorlar ayrica bir proje takimi olmasi nedeniyle yarin birgun satilirsa ki %51 inin Cin e satildigi hakkinda haberler var, bence faydali olabilir.
Ayrica Abdullah Avci kadar duzgun, kibar, seviyeli ve kulturlu bir teknik direktor yok bence ligde, ona ayri bir saygi duyuyorum.
V. Babacan, Adebayor, Visca, Mossoro gibi cok iyi oyunculari var, ligte her takimda ilk 11 oynarlar

Basaksehir den neden nefret edildiginin farkindayim ama adamlar iyi top oynuyorlar ayrica bir proje takimi olmasi nedeniyle yarin birgun satilirsa ki %51 inin Cin e satildigi hakkinda haberler var, bence faydali olabilir.
Ayrica Abdullah Avci kadar duzgun, kibar, seviyeli ve kulturlu bir teknik direktor yok bence ligde, ona ayri bir saygi duyuyorum.
V. Babacan, Adebayor, Visca, Mossoro gibi cok iyi oyunculari var, ligte her takimda ilk 11 oynarlar
Takimi iyi, iyi de top oynuyorlar zaten ona bir sey diyemeyiz. Ama sampiyonlukta cekisen 4 takima gore aleyhlerine daha az hata yapildigi cok bariz ortada. Haftalardir bjk, fb, gs'yi duzenli olarak kirpip duruyorlar sirayla. Bunlarin hic biri plansiz degil. O sebeple basaksehir nefretim var. Zaten ileri gelen yoneticilerinin de futbol dunyasindan ziyade hangi dunyaya ait oldugu ortada.

Takimi iyi, iyi de top oynuyorlar zaten ona bir sey diyemeyiz. Ama sampiyonlukta cekisen 4 takima gore aleyhlerine daha az hata yapildigi cok bariz ortada. Haftalardir bjk, fb, gs'yi duzenli olarak kirpip duruyorlar sirayla. Bunlarin hic biri plansiz degil. O sebeple basaksehir nefretim var. Zaten ileri gelen yoneticilerinin de futbol dunyasindan ziyade hangi dunyaya ait oldugu ortada.
Ewet onu bende ligin basinda beri demisimdir, belki lehlerine bariz hatali kararlar verilmiyor olabilir ama, aleyhlerine hic hatali karar verilmiyor.

Ewet onu bende ligin basinda beri demisimdir, belki lehlerine bariz hatali kararlar verilmiyor olabilir ama, aleyhlerine hic hatali karar verilmiyor.
Zaten mevzu da orada. 3 buyuklerin cogu macinda donem donem macin sonucunu etkileyecek hatalar yapiliyor. Bunlarin bir kisminin bariz olmamasi mumkun degil. En iyi hakemimiz cuneyt cakir bile eyyam yapip duruyor. Basaksehir'in direkt lehine karar verilmiyor ama seyiri etkileyecek aleyhte bir hata da bariz sekilde yapilmiyor. Iyi top oynuyor olasalar da sampiyon olmasinlar diye dusunuyorum ben.

Zaten mevzu da orada. 3 buyuklerin cogu macinda donem donem macin sonucunu etkileyecek hatalar yapiliyor. Bunlarin bir kisminin bariz olmamasi mumkun degil. En iyi hakemimiz cuneyt cakir bile eyyam yapip duruyor. Basaksehir'in direkt lehine karar verilmiyor ama seyiri etkileyecek aleyhte bir hata da bariz sekilde yapilmiyor. Iyi top oynuyor olasalar da sampiyon olmasinlar diye dusunuyorum ben.
aynen katiliyorum, benim bjk nin olmasini istemememin sebebi, 2 yil ust uste sampiyon olunca o efendi taraftarinin yuruyusu de soylemi de degisti. GS ile zaten ezeli rekabet malum :D

Başakşehir Fenerbahçe maçı dahil olmak üzere top falan oynamıyor. Adam dengelerini bozdu, takım yaşlı, destek olan devlet/hükümet var ama seyirci baskısı yok. Yalnız Adebayor inanılmaz bir profesyonel, helal olsun adama.

aynen katiliyorum, benim bjk nin olmasini istemememin sebebi, 2 yil ust uste sampiyon olunca o efendi taraftarinin yuruyusu de soylemi de degisti. GS ile zaten ezeli rekabet malum :D
Taraftarin bu durumu cok anormal degil aslinda. Son 2 sene oncesinde bjk potadan cok uzaklasmisti. Yaris surekli fb gs arasinda donuyordu. Haliyle 2 senedir gayet iyi kadro kurup iyi top oynayip basarili olunca o ozledikleri duruma kavustular. Abartma olayina gelince Turkiye'de abartmayan taraftar grubu yok. Biraz basarili olunca hepimiz cildiriyoruz. Cunku basarinin standarti, surekliligi hic olmuyor maalesef :D

proje takımı olup satılmasının ülkeye bir faydası olmaz. Paranın ele geçirdiği futbol endüstrisinde ingiltere'de city, fransada psg ne ise Türkiye'de başakşehir o olur. Şurda tatlı tatlı rekabet ediyoruz, elimizden almalarına izin veremeyiz.

proje takımı olup satılmasının ülkeye bir faydası olmaz. Paranın ele geçirdiği futbol endüstrisinde ingiltere'de city, fransada psg ne ise Türkiye'de başakşehir o olur. Şurda tatlı tatlı rekabet ediyoruz, elimizden almalarına izin veremeyiz.
Yabanci yatirimci yildiz futbolcular getirir, yarin GS, FB, BJK de satilir. Kuluplerin borclari odenir, daha kaliteli bir ligimiz olur, avrupada basarilar gelir, ulkenin reklami olur.
Baskan ben yaptim oldu diyemez, bir sirket gibi hareket edip hesap verir, bizimkiler gibi her kongrede ibra olmaz.
Chelsea nin neler yaptigi ortada Abramovicten sonra...
Avrupada basari bekliyoruz, avrupada onlarca takim yabancilarin elinde, neredeyse milyar USD-EURO butceleri var, nasil mucadele edeceksin bu kadar borcla, biz anca kumda oynariz. BJK bu sene iyiydi eyw ama gruptaki takimlarin hicbirisi yenilmez takim degildi.

Faruk Suren doneminden sonra sanirim mehmet cansun donemiydi, gs'yi yurt disi sermayeli bir is adami almak istemisti. Camianin icinden birisi bunu anlatmisti. Ama gs'nin liseli ihtiyarlari buna engel olmus. Anlatilanlara gore liseliler gs'nin surekliligi olan bir basariya ulasmasini istemiyor. Cunku gs ellerinden gider diye korkuyorlar deniliyordu. Zaten kulupler boyle devam ederse 10 yili goremezler bu borclarla. O yuzden kacinilmaz sonun chelsea, city, psg gibi olmasi muhtemel.

33566.jpg

Başakşehir'den nefret ediyorum derken bunu kastediyordum. 18 Mart Çanakkale zaferini Adebayor, Arda Turan falan kazandı zaten ya şu koreografinin içerisine Atatürk'ü koymaya çekinen, bu milletin değerlerini hiçe sayan bir zihniyetin uşağıdır bu kulüp. Futbolla alakası olmayan, tamamen propaganda amaçlı kurulmuş oyuncaktan başka bir şey değil. İnşaallah şampiyon olamaz, inşaallah tez zamanda kapanır bu kulüp.

Ekli dosyayı görüntüle 12023

Başakşehir'den nefret ediyorum derken bunu kastediyordum. 18 Mart Çanakkale zaferini Adebayor, Arda Turan falan kazandı zaten ya şu koreografinin içerisine Atatürk'ü koymaya çekinen, bu milletin değerlerini hiçe sayan bir zihniyetin uşağıdır bu kulüp. Futbolla alakası olmayan, tamamen propaganda amaçlı kurulmuş oyuncaktan başka bir şey değil. İnşaallah şampiyon olamaz, inşaallah tez zamanda kapanır bu kulüp.
O zaman buraya bu yakışır bence
f97aec9331f75d7290f0693c2768cce8.jpg

Bu sene Nike elit kulüpler listesine Gs dahil oldu. Elit kulüplere özel, hiç bir takımın formasına benzemeyen kalıplarda formalar ve ürünler dikilecek. Ürünler de sızdırılmış sanırım. @mgdedeoglu @alfhonso 2018 - 19 sezonu için forma paralarını hazırlayın. Özel formalar bunlar her zaman nasip olmaz.
http://esvaphane.com/galatasaray-2018-19-formalari-sizdi-galatasaray-2018-19-shirts-leaked/

Efsane efsane, gördüm forma fotoğraflarını geçen de çok hoşuma gitti. Şampiyonluk+ Şampiyonlar ligi ile birlikte logolar da ekli halini siyah ve parçalı alırım muhtemelen :D

Bu sene Nike elit kulüpler listesine Gs dahil oldu. Elit kulüplere özel, hiç bir takımın formasına benzemeyen kalıplarda formalar ve ürünler dikilecek. Ürünler de sızdırılmış sanırım. @mgdedeoglu @alfhonso 2018 - 19 sezonu için forma paralarını hazırlayın. Özel formalar bunlar her zaman nasip olmaz.
http://esvaphane.com/galatasaray-2018-19-formalari-sizdi-galatasaray-2018-19-shirts-leaked/

Ben iyice sıkıldım Nike tasarımlarından. Sözleşme bitse de puma, umbro, kappa gibi gerçekten takıma özel tasarım yapan bir sponsora geçsek. Sözde elite formalar ama hepsi daha önce x-y takımında zaten kullanıldı. Özellikle parçalı formanın sarı değilde kırmızı zeminlisi(arka) 13-14 sezonunda kullanılmış idi. Bu mu özgünlük? Birde 140-TL fiyat etiketi var ki ona zaten diyecek birşey yok..

Parçalı elbette güzel. Siyah olan forma tişört gibi, görüntüye de hitap etmiyor. Beyaz forma desen tam baştan savma. OLmamış bunlar inşallah vazgeçerler bu tasarımlardan ama kolay kolay da değişmiyor bir kez sızdıktan sonra.

gs-01-2.jpg

Amatör bir tasarımcının işi. Bu güne kadar tasarlanmış en iyi formalardan bence.

upload_2018-4-6_8-40-36.jpeg

Bu mesela beyaz zemin, kırmızı aslan çizimi olarak tasarlanabilir. Özgünlükse dibine kadar.

Ben pek beğenmedim açıkcası. Şöyle bir haber vardı, yapsınlar şöyle sade ve şık, neden inadına karmaşık şeyler yapıyorlar anlamıyorum.
http://www.fanatik.com.tr/2018/04/0...namo-bukres-zaferinin-formasi-ordu-da-1362763

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...