4000 devrin altına düşmüyor genelde. Ama sakin kullandığımda 9.8-10'lara düşüyor. Arabanın yakıt değerleri çok kolay değişiyor.Hocam şehir içi nasıl 17 yaktırdınız ? 22+1 uzun şasi Sprinter' ler bile şoförlü (dikkatsiz yani) kullanımda 15-16 yakıyo diye biliyorum.
Astra j performansı nasılAstra j 1.6 115 hp atmosferik 100 km de ful şehir içi 8.5-9, şehir dışı 5.5-6.5
1.6 mı 1.4 turbo mu 1.6 turbomu 1.3 cdti mi 1.6cdti mi astra j ama hangi j benim 1.6 115liği soruyorsan güldürmezde öldürmezde bir çok yerde yerden yere vurulduğunu görürsün ben okudukça şaşıyorum gerçekten kötü bi performans değil ben tek kullanıyorum bunlada alakası var ağırlık yok, gazlamada ise 1.2 tsi leon ve 1.6 tdi leon ile denedik tdi yi rahat yiyor 1.2 tsi ile kafa kafaya gidiyor ancak onlar tabi düşük devirde felan daha rahat çıkıyor rampa vs. benim söylediğim gazlama.Astra j performansı nasıl
en baba trafikte en fazla 9 yakar genel olarak şehir içi 8.5 ile gezer150 lik Leon FR kullanan yok mu ? Şehir içi ağır trafikte yakıt durumu nedin acaba ?
150 lik Leon FR kullanan yok mu ? Şehir içi ağır trafikte yakıt durumu nedin acaba ?
Polo 1.0 şov yapıyormuş. şehir içi-şehir dışı yakın yakmasına tamam derdim de, şehir içinde daha az yakması filan... araba hakikaten dizelden iyiymişVolvo s60 2.0t sehirdisi/sehir ici 6.8/9.2
Auris 1.6 oto 4.9/6.4
Vw polo 1.0 duz 4.4/4.3
Hy getz 1.4 duz 4.4/5.5
Araclari surekli kullanmaktayim ve kendi yaptigim uzun sureli ortalamalardir bilincli kullanilmistir.
Aynen kullandigim en az yakan araba. Sehir ici 50ile giderken sorun yok ama sehir disi kutarmiyor 90la giderken devir 3bin =)Polo 1.0 şov yapıyormuş. şehir içi-şehir dışı yakın yakmasına tamam derdim de, şehir içinde daha az yakması filan... araba hakikaten dizelden iyiymiş