Oluyor öyle, ben annemin 1.4 TSI'ı ile 7 gezerken kendisi 11'in altına inememiştiBen kullanıca böyle oluyor. Babam kullanınca 9 -10 civarı .
Yanlış gördünüz herhalde babam 9 yakıyor ben 17Oluyor öyle, ben annemin 1.4 TSI'ı ile 7 gezerken kendisi 11'in altına inememişti
Oha sıcaklığı okuyup 7 iyiymiş diyorumYanlış gördünüz herhalde babam 9 yakıyor ben 17
Benim kullanma tarzımda 7 yaksa varya oh be daha ne isterimOha sıcaklığı okuyup 7 iyiymiş diyorum
Termodinağin buguBenim kullanma tarzımda 7 yaksa varya oh be daha ne isterim
Valla bende 7 diye okudum .Oha sıcaklığı okuyup 7 iyiymiş diyorum
Dün evden oto sanayiye kadar bol trafik ışıklı, açık sayılabilecek trafikte kullandım. Ortalama tüketim 5,4 lt/100km oldu.2001 Corsa C 1.2 manuel vites depo 45lt
yakıt tüketimim yarım depo ile 450 km ve tam depo ile 450km arasında değişti bugüne kadar. tamamen sürüşe bağlı. istanbul'da minibüs yolunda minibüs gibi, e5'te gebze-harem hattı gibi gittiğim zamanlar oluyor. veya nadiren de olsa göz kırpan 1.7dti'lara, cla'lara filan kafa tuttuğum olabiliyor. işte o zaman 20lt'yi geçtiğinden eminim.
yol bilgisayarım yok ama depoyu her doldurmamda sıfırlarım. son benzin alışımda 37lt benzin ile 620km yapmışım. standart sakin kullanımımda ortalama 6 lt/100km diyebilirim.
Dün evden oto sanayiye kadar bol trafik ışıklı, açık sayılabilecek trafikte kullandım. Ortalama tüketim 5,4 lt/100km oldu.
Not: Bluetooth-OBD2 cihazıyla telefondaki Torque programı süper oluyormuş Motor yükü %50'ye kadar çıkmış, gaz kelebeği %90'ı görmüş. Bunları görebilmek hoş şeyler...
Ekli dosyayı görüntüle 3059
Aşağıdaki mesajda bahsettim, bakabilirsiniz.Bu uygulama çok güzelmiş yol bilgisayarı olmayan arabalar için ideal. Kesinlikle aracımın ne zaman ne yaktığını görmek isterim ve bu benim en doğal hakkım Kullanabilmek için uygulamayı telefonumuza indirip ney ile bağlıyoruz araca?
Aracınız Corsa C 1.2 benzinli mi eğer hala benzinliyse bu veri bana uygun gibi geldi
Lpg yok aracınızda değil mi yanlış anlamıyorum ben eğer gerçekten öyleyse benzinli tadını almak isteyen öğrencilerin bile kullanabileceği bir araba sanırımAşağıdaki mesajda bahsettim, bakabilirsiniz.
https://www.otopark.com/forum/threads/obd2-yardım.2873/#post-55602
Uygulamada soğutma suyu sıcaklığı, emdiği havanın sıcaklığı, voltajlar vs. arabanın algıladığı ne kadar bilgi varsa görüntüleyebiliyorum.
Evet, araba aynı araba. Standart sürüşte tüketimi bu. Ama biraz sapıtırsam ortalamam 6,5 lara, 8 lere çıkıyor
Baz donanım olduğu için yol bilgisayarı telefonumdaki hesap makinesiydi. Depoyu doldurdukça km yi sıfırlayıp bir sonraki aldığım yakıt litresiyle ortalamamı hesaplıyordum.
Hyundai i10 1.2 otomatik deposu 170tl ye doluyor 600 km şehiriçi yol yapıyor (depo:40lt)
Genellikle 6.6-6.7 civarı şehiriçi bazen 7 litreyi bulabiliyor uzun yolda 5.2 yi gördüm 80-120 km/s arasıO arabaya 6.6 litre yaktiriyorsaniz brawo valla..
Dün evden oto sanayiye kadar bol trafik ışıklı, açık sayılabilecek trafikte kullandım. Ortalama tüketim 5,4 lt/100km oldu.
Not: Bluetooth-OBD2 cihazıyla telefondaki Torque programı süper oluyormuş Motor yükü %50'ye kadar çıkmış, gaz kelebeği %90'ı görmüş. Bunları görebilmek hoş şeyler...
Ekli dosyayı görüntüle 3059
Hafif bayır aşağı yakalayınca 110-120 ile sallanırsam beni ancak trafik ışıkları yargılarOhşş 64 km trip speedmi olu