Otoparkçılar, İlk bahar buluşması?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün arkadaşlarımla gebze kartinge gittik. Gerçekten gittiğim en kaliteli pistti diyebilirim. Alt pistteki arabaların elektrikli olması dezavantaj sayılabilir belki ama drift pistinde benzinlilerde mevcuttu. Sadece fiyat biraz pahalı geldi ancak onun dışında bir eksiklik görmedim diyebilirim.

Dün arkadaşlarımla gebze kartinge gittik. Gerçekten gittiğim en kaliteli pistti diyebilirim. Alt pistteki arabaların elektrikli olması dezavantaj sayılabilir belki ama drift pistinde benzinlilerde mevcuttu. Sadece fiyat biraz pahalı geldi ancak onun dışında bir eksiklik görmedim diyebilirim.
Elektrikler kalkışta iyi ancak oranın çalışanları benzinliyle yürüyor arada , belli bir zaman sonra geçiyorlar :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa'da 7 MAYIS 2017 de, opel severler ve opele gönül verenler ile geçen sene ilkini düzenlediğimiz Bursa civarı toplantıya bu sene 2.sini düzenlediğimiz Türkiye çapı olacak organizasyona sizleri de davet ediyorum arkadaşlar..Dileyen buyursun... 30 kadar sponsorumuzun ve yerel firmaların da desteği ile otomobil severlerin aileleriyle gelip katılabileceği, yarışmalara ve çekilişlere katılabileceği bir organizasyon...

kalabalık olmadıkça benzinli kullandırmıyorlarmış alan kapalı olduğundan çok boğuyormuş ortamı

Çalışanlar kullanıyor , bende videosuda var . Adamları ayar etmistim virajlarda yol vermedim falan sonra adam vurdu kenara attı :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...