Benim safra kesem yok, ameliyatla alındı. O sebeble fazla yemek yiyemiyorum... En az kolcuoğlu metrelik kebab beni keser.
o zaman fuarda buluşalım.Nisan ayının ortası olur mu ağalar?
Bence fuarda buluşmayalım o hengamede zevkli olmayabilir.o zaman fuarda buluşalım.
olabilir. neyse şu havalar bi düzelsin sinan abi falan bişeyler ayarlarlarBence fuarda buluşmayalım o hengamede zevkli olmayabilir.
Katılıyorum . Buluşmada go kart kesin olsun. Bilekleri görelim bilekleriiiiBence fuarda buluşmayalım o hengamede zevkli olmayabilir.
Bana uyar önceki günden ananeme giderim oradan geçerimGebze'deki go-karta gidilsin bence hem Kocaeli'den gelecek arkadaşlar(ve ben) için bir umut olur
buluşmadan 1 saat önce gebze otobüsü missBana uyar önceki günden ananeme giderim oradan geçerim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buluşmadan 1 saat önce gebze otobüsü miss
Ben şimdiye dek Gebze'den sadece geçtim. O yüzden pek gezip görme şansım olmadı ama bu mekanı çok merak ediyordum.
Ben 3-4 hafta önce oradaydım gebzeye gittikçe uğrayacağım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam İstanbul yönünden İzmite doğru gelirken Gebze Center den yaklaşık 200m geride (İstanbul yönünde) .Ben şimdiye dek Gebze'den sadece geçtim. O yüzden pek gezip görme şansım olmadı ama bu mekanı çok merak ediyordum.
Hallederiz boru kardeş. Ben gebzeli sayılırım .Gebzeyi bilmiyom valla
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Beni sorduysaniz merkez , Mehmet Ali paşa (Yahya kaptana doğru )Siz Kocaeli'de nerelerdensiniz?
Siz Kocaeli'de nerelerdensiniz?