Volvo, Polestar ve R modelleri disinda zaten sportif arac üreten bir marka degil. Ama sürücüyü ve yolcuyu sonuna kadar da Korur.Yakın arkadaşımda s60 var t4 galiba 180hp 1.6 benzinli ya orta ekran çok karışık ve sürüşü çok kopuk ama baya sağlam 1-2 büyük kaza atlattı arabaya hiç bişey olmadı neredeyse
Her gecen gün Volvo sahibi artiyor burda. Hayirli olsun2015 XC60 D4'ten selamlar
, cinde uretilen volvolar cin icinde satiliyor, avrupada satilan volvolar isvec uretimidir.
.
Volvo candır can. Mercedes'ten Audi'den soğutur
Hele bu d4 lere gelen aisin şanzıman ile birlikte sürüşü çok keyifli öncesi hakkında bilgim yok tabi.
Bizim araçta rüzgar sesi olayı bir garip kimi zaman 130 da başlıyor (cam tavandan) kimi zaman 180 lerde çok sessiz oluyor dışarının rüzgar durumuyla alakalı sanırım.
Ama ne olursa olsun insana mutluluk pompalıyor gidişinde ki ipeksiliği, farklılığı çift renk direksiyonu tutunca bile özel hissediyorsun.
xc60 lar da belçika üretimi bu arada.
Hocam gördüğüm kadarıyla makyajlı v40 t3'ü olan 2 arkadaş var ama isimlerini bilemiyorum. Umarım onlar da görür ve bize katılır. Kim bilir ileride belki buluşma bile düzenleyebiliriz=)Her gecen gün Volvo sahibi artiyor burda. Hayirli olsun
bu d 4 lerde ki 8 ileri aisin 8. vites 2000 devir 135km/h epey başarılıBelcika oldugunu bilmiyordum
Standart aracin oldukca tatmin edici olmasi cok etkileyici, premium araclarin cogunda arabayi opsiyonsuz aldiginizda bombos bir araba sizi karsilar ama volvonun en bos paketi bile guzel bir ses sistemine, guzel bir malzeme kalitesine sahip.
Sanirim D4lerdeki sanzimanin aynisi D3 lerde mevcut, gercekten guzel sanziman, manuel olarak arti-eksi yapma ihtiyaci hissetmiyorsunuz, cok isabetli vites degistiriyor, titremiyor, gacir gucur ses yapmiyor, rampada geriye kacirmiyor, ayrica 6 ileri, daha ne olsun..
sizdeki AWD mi ? burada awd olanlar 6 ileri, 2 ceker olanlar 8 ileri satiliyor.bu d 4 lerde ki 8 ileri aisin 8. vites 2000 devir 135km/h epey başarılı
yok awd değil 2 çekersizdeki AWD mi ? burada awd olanlar 6 ileri, 2 ceker olanlar 8 ileri satiliyor.
Hocam bana uyar özelden numaramı atabilirimArkadaslar, Whatsapp grubu kuralim mi ne dersiniz ? Volvo hakkinda yedek parca bilgilendirme vs. icin ise yarar..
Tamamdir bekliyorumHocam bana uyar özelden numaramı atabilirim
Olur yeter ki Volvo olsun...Bundan alsam aranıza katılabilir miyim?
S90 gercekten Diger rakiplerinden cok cok üstündür... Bu arada hocam Volvo Whatsapp grubu actim, isterseniz sizi de ekleyebilirim..Geçtiğimiz çarşamba Mezcar'da 30k bakımını yaptırdım. Servis elemanları şeker gibi insanlar 2 saatte teslim ettiler. Önerilir.
Bunun dışında s90 EF-SA-NE. Bayıldım. d4 ins. paket 400bin tl fiyatı vardı. xc60'ın üstüne 100k farkla verecek olsalar babamın kafasına girmeye çalışırdım ama mümkün değil galiba.
Bir de cam tavan fitili çok hafif kalkmıştı bi bakar mısınız dedim garanti den değiştireceklerini söylediler.önümüzde ki cuma gideceğim yine mümkünse s90 test etmeyi düşünüyorum.