KAPALI Passat mı SuperB mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak23

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
16
13
595
elazığ
Merhabalar. ÖTV muafiyetinden yararlanarak bir araç almayı düşünüyoruz. Passat 1.6 TDI Comfortline ve SuperB 1.6 TDI Prestige arasında kaldık. ÖTV muafiyetinden yararlanarak alacağımız için 5 yıl satamayacağız o yüzden konforlu olmasını istiyoruz. Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden sağolun arkadaşlar.
NOT: LÜTFEN BAŞKA ARAÇLAR ÖNERMEYİN. ÖNERİLERE KAPALIYIM...
 
  • Beğeni
Tepkiler: passathayrani

kaan898

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
25
6
595
ben bir skoda severim ... ayrıca superb bence passattan daha fazla dikkat çeken bir araç konumunda yeni kasasıyla şu an için...
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ugur

mehmethakantarhan

Profesör
11 Eyl 2016
652
1,139
2,270
Passat tercih ederdim.bizim ulkemizde 2.el degeri cok önemli.skoda evet bircok konuda guzel ozelliklere sahip ama markalarin da bir hiyerarsisi var.nasil ki bmw mercedes audi ile vw,ford farkli .seat ,skoda,tarzi araclarda farkli bir klasmanda.audi>vw>skoda,seat. :)
 

Jant

Asfalt Kurutucu
25 Eki 2016
12
1
595
passat high kullanicisiyim kesinlikle passat , ayda yilda 1 basina gelir o korktugun olay passat seni birakmaz ama superb birakir
 

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
8 Eyl 2016
6,276
21,695
5,320
26
Avcılar-Darıca
İkinciel kaygısı denmiş hep ama benim düşüncem önümüzdeki 5 yıl içerisinde emin olun SuperB de değerlenecek ve 5 yıl kullandıktan sonra Passat gibi satılacağı fikrindeyim.
Fiyat, donanım ve özellikle iç mekan-bagaj dersek ben direk Skoda derim, ön yargıları vardı benimde Skoda'ya karşı ancak gerçekten binince insan düşünüyor bu araç neden daha ucuz.
 

Mustafak

Panpa
8 Eyl 2016
1,652
4,709
3,770
31
Afyonkarahisar
Marka
Toyota
İkiside benzer araçlar passatın orta konsolu biraz daha iyi duruyor superbinki fabia octavia ile nerdeyse aynı. Superbin arka yaşam alanı o sınıfta benzersiz marka algısı olarak vw ne kadar üstün olsada aradaki fiyat farkı o algıyı kırmaya yeter. Superbi passata göre ucuz alırsınız satarkende daha ucuza rahatça satarsınız artık skodada talep edilen bir marka
 

tarikgkl

Asfalt Kurutucu
1 Kas 2016
7
4
595
Sakarya
İkiside aynı markanın olduğu için, Skoda hiç bir zaman Volkswagen'i geçemeyecek.

Bunlar tamamen pazarı elde tutmak ve her kullanıcıya hitap eden arabalar üretmek için yapılan hareketlerdir. Passat'ın siz anlamasanızda kabul etmek istemesenizde fark etmesenizde üstün kısımları parasını hak ettiği kısımlar vardır.

Neydi Volkswagen'in anlamı. "Halkın arabası".

Uzun vadede kullanacağın için Passat'ı tavsiye ediyorum. Sonuçta 5 yıl sonra elinde garantisi bitmiş bir araba kalıcak. İsim her zaman öne çıkarır.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: karyel
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım