Pert arabayı az hasarlı diye satmak. Vicdan!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kandemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi video vardı adam hava yastığını sökmüş yerine sünger koymuş. direk kasten adam öldürmekten yargılanması lazım bence. o araçla kaza yapınca insan hayatı direk riske atılmış oluyor.

Bu devirde kimsede vicdan kalmamış. 3 expertize sokmadan 2. el araba alınmaz oldu.

Mahkemeye vermiş ama bence bir şey çıkmaz. O arabayı pertli satan kişiyi neyle suslayacak ki? Şuan ki araç sahibinin delili var mı? Adam " Ben arabanın kazalı olduğunu satarken söylemiştim " der çekilir işin içinden.(Ki ben hala yeni sahibinin yaptığına inanıyorum. Çünkü ekspertize sokmamak için çok çabalamış anladığım kadarıyla.)

Topluluk olmanın faydaları. Açıklamayı yapayım. Zira bu fotoğrafı Murat Hocama ben attım.

Türkiye'deki bütün C2 sahipleriyle hemen hemen tanışıklığımız vardır, çok C2 almak isteyen insana yardımcı olmuşumdur. Amacım asla bir ilan baltalamak ya da birinin ekmeğiyle oynamak olmadı. Araç bizim gruptan adını vermeyeceğim bir abimizindi. Hatta bir dönem air süspansiyonu vardı ve hepimizin imrendiği şahane bir araçtı. O zamanki sahibiyle hala görüşürüz, düğününe gideceğiz. Helal ekmek yemiş, hiçbirzaman harama göz dikmemiş. Grubumuzda zora düşen biri olduğunda bizleri organize edip yardımcı olmamızı sağlamış bir abimizdir.

Aracı sattı.Çok satma dedik. Sapasağlam, görenin bir daha baktığı çok şık bir arabaydı. Yalan olmasın, şu pert halindeki fiyatından çok da yukarıda bir fiyata satılmadı araç. Sapasağlamdı o zamanlar, masraf bile yoktu. Ama çok kısa bir süre sonra yeni sahibinden bu fotoğraflar elimize geçti. Yapım aşamasındaki fotoğraflar da vardı. VTS jantları tamamen kırılmıştı. Türkiye'de olmayan tamponlardan getirtildi ve araç ekstralı olarak gösterilmeye çalışıldı. Ciddi para harcandı toplanması için ancak bu aracın hasarlı ve perte ayrılması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.

Malesef ki bizim gruptaki halinden eser yok. Kötü ellere düştü, insanlar dolandırılmaya çalışılıyor. Böyle birşeyde adımın geçmesinden asla çekinmem. Birileri, başka birilerinin parasına göz dikecek, ben de susacağım. Görülmüş şey değil. Aracın zamanında 27 Bin Liradan ilanda olduğunu da görmüş biri olarak, parası bu insanlarda kalanlara sabırlar diliyorum.

Topluluk olmak kıymetli şey. Otopark olmasaydı Murat Hocam bana ulaşamayacaktı belki. Ya da ben o C2 grubunu kurmasaydım bunlardan haberdar olmayacaktım. Bunların hiçbiri olmasa da, içimizdeki insanlık bizi kurtaracak. Ucuz kurtulduğunuz için seviniyorum. Umarım mahkeme kısa zaman içerisinde sonuçlanır ve mağduriyetler giderilip, hak teslim edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...