Neleri var siz ucuz kurtulmuşsunuz hocam. Youtubede bir expertiz kanalı vardı connecte km tuşu yapmışlar 1milyon km dahi gezsen km yine 120binde kalıyor, üstüne arkası başka önü başka arabayı birlestirip hatasız satan mı istersin...
Evet ben de bu eksperizden bahsediyordum adını bulamamıştımÖncelikle geçmiş olsun. Şans ve ince eleyip sık dokumakla ucuz atlatmışsınız. İstanbul, Ankara, Kocaeli, Sakarya, Bursa illerinden araba alırken arabaların geçmişini detaylıca araştırmak gerekiyor maalesef. Çünkü bu illerdeki oto sanayi sitelerindeki kaporta ve mekanik ustaları kendilerini bayağı geliştirmiş durumda. Pertten çok iyi araba topluyorlar, dikkatli gözler bile fark edemeyebilir.
Örneklemem gerekirse, böyle bir oto ekspertizin Kocaeli'de olması tesadüf değil:
https://www.ekspertizburada.com/ekspertiz-detay/92/tarcanlar-tuning-ekspertiz.html
https://forum.donanimhaber.com/kocaeli-ekspertiz-tarcanlar-tuning-dolandirici-avi--132493711
https://www.youtube.com/channel/UCCOqshD50lbsSQczY5YIFGg
Edit: İlanı şikayet etmeyi ihmal etmedim.![]()
Ben de mesaj atmıştım bu ne rezillik şeklinde. Satıcı döndü aradı beni olanları anlattı birebir kontak halindeyiz. Bu konunun linkini de verdim girmiş incelemis. Helal olsun diyorum ben. Avukatı aracılığıyla umarım hallolur olay.aracı satan arkadaşla tekrar görüştüm. ilanı düzenlenmiş. ona aracı satan kişiyi de mahkemeye vermiş. sizden ricam ilanı şikayet etmeyelim artık. Ekli dosyayı görüntüle 13980
aracı satan arkadaşla tekrar görüştüm. ilanı düzenlenmiş. ona aracı satan kişiyi de mahkemeye vermiş. sizden ricam ilanı şikayet etmeyelim artık. Ekli dosyayı görüntüle 13980
Aynen adalet varsa bu ülkede arkadaşın parasını geri verip birde hapisle cezalandırılmalı. Bu bildiğin dolandırıcılık. Ama ikimiz içinde büyük bi ders olduğuna inanıyorum. Bu arada aracı motor fanı arızası olmasaydı Tarcanlarda baktıracaktık. Kim bilir orda daha neler çıkacaktı. Eminim ki hava yastıkları da yoktur aracın. Arkadaş aracı kullanmasa iyi olur aslında ne olur ne olmaz.Ben de mesaj atmıştım bu ne rezillik şeklinde. Satıcı döndü aradı beni olanları anlattı birebir kontak halindeyiz. Bu konunun linkini de verdim girmiş incelemis. Helal olsun diyorum ben. Avukatı aracılığıyla umarım hallolur olay.
Hasar kaydı 1250 TL değil mi abi ? Plakasını değiştirmesi veya açık şekilde koyması bir şeyi değiştirmiyor. Okuduğum kadarıyla hasar kaydı işlenmeden yapılmış bunlar.Adam almış plakayı değiştirmemiş üstüne bide ilana plakası açık şekilde koymuş. Bence bilmiyordu aracın böyle olduğunu
Aracın pert olduğunu bilseydi en azından ilerde satarsam diye plakasını değiştirirdi. Hasar kaydıyla alakası yok. Sonuçta bu aracın pert olduğu eski plakasının üzerinde olmasından anlaşıldıHasar kaydı 1250 TL değil mi abi ? Plakasını değiştirmesi veya açık şekilde koyması bir şeyi değiştirmiyor. Okuduğum kadarıyla hasar kaydı işlenmeden yapılmış bunlar.
15 e satar herhalde max. Şu pert arabaları kontrol eden bir düzen olmadıkça kimbilir kaç kişinin elinde gezecekBu araba bu haliyle kaç para eder. Satıcının tahmini zararı nedir sizce.