Çok teşekkür ederim gerçekten, kesinlikle çok haklısınız. Belli olmuyor böyle şeyler tabi nasip kısmetHayırlısı olsun, @Munferit , böyle düşük km'li lpg'siz araçlar bulmak artık çok zor, ama mühim olan senin ihtiyaçların, senin koşulların, insan aracını sevdikten sonra düşük bütçeli araçla bile mutlu olabilir, bunu R9'larda deneyimleyerek öğrendim, hatta öğrendik.
Belli mi olur hayat belki önüne daha iyilerini çıkarır, 206 Roland Garros olmaz da 2-3 yıl sonra 207 THP Le Mans olur ya da 208 GTI olur.Ne olursa olsun gönlünce olsun.
![]()
Teşekkür ederim, gram keyif almadığımın garantisini verebilirimHAyırlısı olsun inşallah, ben de çok ilana koydum çektim satıp satmamak arasında gittim geldim. keyifli bi süreç değil maalesef
Canlar sağolsun. Araç alınası.Bir kaç gündür belli belirsiz olan özel bir durum yüzünden aracı yüksek bir fiyattan satışa çıkarmıştım. Hem durum netleşsin, hem de satmak istemiyordum. (Ama aracı ilana koyduğumuda göstermem gerekiyordu. Manyak mısın satmak istemediğin arabayı ilana koyuyorsun diyenleri duyar gibiyim, ona bir cevap olsun)
Bugün itibariyle aracı satma durumum maalesef kesinlik kazandı, ufak bir pazarlık payıyla fiyatını güncelleyerek ilanı istemsizce yayına aldım tekrar. Hiç planladığım gibi gitmedi bu süreç güzel günler geçiriyorduk beraber. En azından ekstra paramı ayarlayana kadar veya mezuniyete kadar kullanmak istiyordum. Bir süre arabasız, sonra kalan parayla düşük bütçeli bir araçla devam edeceğim gibi duruyor.
Roland Garros yeni sahibini arıyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...u-gormemis-206-roland-garros-656485852/detay/
Müdür seninkini sat da bunu alsana. 206'ya Alfa ruhu katan spec'tir RolandGarrosHAyırlısı olsun inşallah, ben de çok ilana koydum çektim satıp satmamak arasında gittim geldim. keyifli bi süreç değil maalesef
Canlar sağolsun. Araç alınası.
Müdür seninkini sat da bunu alsana. 206'ya Alfa ruhu katan spec'tir RolandGarros![]()
Sağolun nasip kısmet artık vardır bir hayır diyorum bendeCanlar sağolsun. Araç alınası.
Sağolun hocam aynen öyle ama nasip kısmet işte elden bir şey gelmiyorÖncelikle hayırlısı ile satarsın inşallah. Nasip kısmet bu isler insan keske satmasam diyor ancak her şeyde vardır bir hayır..
Arkadaşımın tepkisi,
Ekli dosyayı görüntüle 17224
Ekli dosyayı görüntüle 17225
Sorun yok insanlık hali unutuluyor..Sağolun nasip kısmet artık vardır bir hayır diyorum bende
Sağolun hocam aynen öyle ama nasip kısmet işte elden bir şey gelmiyorHerkese çok daha iyileri nasip olsun...
(ben bu mesajı yazmışım ama yollamayı unutmuşum, kusura bakmayın)
Üzücü oldu inşallah daha iyileri tekrar gelir 206 yerine. Bazı durumlarda satmak gerekiyor elden bir şey gelemeyebiliyor, hayırlısı olsun..İlk başta pek satma taraftarı olmamam sebebiyle yazdığım yüksek fiyatlı ilan yüzünden ilan hem geriye düşmüş, hem ilgi kaybetmişti 1 haftada.
Bugün sabah ilan tarihini güncelledim ve ederi olduğunu düşündüğüm fiyattan yeni ilan verdim. Akşama kadar ders aralarında falan zor yetiştim telefonlara, çok şaşırdım gerçekten. Sabah ilan verdiğim araç akşam satıldı. İstediğim, içime sinen fiyattan gitti. Bugün kaporasını aldım. Bir aksilik olmazsa da yarın satışını vereceğim. Umarım yeni sahibi içinde mutlu günlere sebep olur.
Çok kısa sürdü 206 maceram, bir süre araçsız kalacağım sonra durumuma göre bakacağım yeni bir araç.
Vee bir garaj konusu böyle biter...
Sorun yok insanlık hali unutuluyor..
Üzücü oldu inşallah daha iyileri tekrar gelir 206 yerine. Bazı durumlarda satmak gerekiyor elden bir şey gelemeyebiliyor, hayırlısı olsun..
Satılmadan son bir güncel fotoğraf güzel olabilir..
Sanırım bahsedilen araba o. Aracın içini çok beğendim. Temiz arabaymış.Araba bu muydu?
BU ARACIN BAŞKA EMSALİ YOK CAM TAVANLI 95 BİNDE HEMDE BU FİYATAİlan No: 661086426
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...anli-95-binde-hemde-bu-fiyata-661086426/detay
Evet bu araba..Araba bu muydu?
BU ARACIN BAŞKA EMSALİ YOK CAM TAVANLI 95 BİNDE HEMDE BU FİYATAİlan No: 661086426
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...anli-95-binde-hemde-bu-fiyata-661086426/detay