Navara kullanıcısı olarak dediklerine katılıyorum.Daha önce kullanmadım ama bana göre muhtemel bir kaç dezavantajından bahsedeyim. Birincisi 4x4 modellerinin yüksek mtv maliyeti. 4x2 modelini aldığınızdaysa araç kamyonet sınıfına giriyor bu sayede mtvsi düşüyor ancak bu seferde hız sınırı binek otomobillerdekinden düşük oluyor. Ayrıca 4x2 modellerinde kasanın boş olduğu vakitler hızlı girilen virajlarda arkasını bıraktığını duymuştum. Arka süspansiyonlarının makaslı olmasından dolayı yine kasa boşken hafif zıplama efektinden dolayı arka koltuklarda oturanlar çok fazla rahat edemeyebilir. Bu sınıfta konfor istiyorsanız nissan navara ya da mercedes x-class'a yönlenmek durumundasınız. Şehir içinde kullanımı biraz zor olabilir boyutlarından dolayı özellikle park yeri bulma ve park etme durumunda. Ama yine de görünüşleri oldukça güzel ve iç malzeme kaliteleride eski pikaplara benzemiyor, eskilere nazaran oldukça kaliteli iç mekanları var. Sizin kullanım alanınız daha çok nereler olacak ve kaç model bir pickup almayı düşünüyorsunuz ?
Emeğe saygı tabi ama kendisini sevemedim .şehir içi kullanıcaksanız bence pickup almayınŞöyle bırakayım.
kardeşim pick-up alma suv al bi tane 220.000 tl bütçen varsa mercedesin suvları var 2. el 100.000 tlye duster varBen ekstra araç olarak düşünüyorum böyle kışın bineyim sağ sola git gel arada dışsrı çık olarak düşünüyorum şuan aklımda x250 d power var ama işte 220.000 tl ye kışımda sürebileceğim temiz bir araç varmıdır onu bilemiyorum. Sonuçta x sıfır alıncak veya ter temiz bir 2. El.
duster iyi hakkaten ama virajda devrilme konusu varmışPek bilmiyorum ama şöyle ne kadar oluyosa o kadar dolu bi 4x4 duster alınabilir. Mercedes de olsa pick up sonuçta pek kaliteli olduğunu sanmam zaten o araçların. Yük taşınmayacak ve gezmek için demişler. Hız limiti muhabbetinden direkt kaybediyo gezme konusunda. Duster olmasa bile alternatif vardır illaki.
Ekleme: Şöyle bi baktım duster da sınıfına göre baya dolu olabiliyor ama galiba 4x4 ü manuel vites almak zorundasınız
Durduk yere hop diyip devrilmiyodur limitleri düşüktür. Pick-up lar da o kadardır zatenduster iyi hakkaten ama virajda devrilme konusu varmış![]()
virajda devriliyormuş abiDurduk yere hop diyip devrilmiyodur limitleri düşüktür. Pick-up lar da o kadardır zaten
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi