OGZ almak istesem alamıycam mı şimdi![]()
Sitede 34UU1267 var 1.7 seninkini o saniyordum gecen gordum on jantlar bos arkada mercedes kapagi var dedim forumumuzun 1.7 dti demek ki o degilmis sahibini taniyor musunBenim plakamda var , ortada UOL
Sitede 34UU1267 var 1.7 seninkini o saniyordum gecen gordum on jantlar bos arkada mercedes kapagi var dedim forumumuzun 1.7 dti demek ki o degilmis sahibini taniyor musun
Bazı dizilerde araçlar da 4 harfli plakalar var bu gerçek mı?
adam hayalimi yaşıyorÖzel olarak alınabiliyor.Mesela şu anda 34ONR34 1 yıldır siyah bir Maserati Quattroporte de![]()
34 MLC XX için 8 bin isteyen onun icin böbrek ister.Harbiden şimdi ben ALF diye plaka almaya kalksam benden ek para mı isteyecekler![]()
Emniyet muduru araya sokmustuk eski arabamizda EB plaka almistik torpil yeter
34 MLC XX için 8 bin isteyen onun icin böbrek ister.
Alfa kullanıcıları falan alıyordur onu anlarımda MLC neden 8 bin TL olur onu anlamıyorum.olm alf lan bu bi siyasi parti takım vs bişeyi simgelemiyo ki![]()
cins cins işlerAlfa kullanıcıları falan alıyordur onu anlarımda MLC neden 8 bin TL olur onu anlamıyorum.
İnsiyatife bağlı çünkü bu bildigin yasal rüşvet ...Alfa kullanıcıları falan alıyordur onu anlarımda MLC neden 8 bin TL olur onu anlamıyorum.