Cumartesi yakın ilçeye gitmiştik gezmeye, öğleden sonra arabayı her zamanki parkettiğim yere,sahilde park yasağı olmayan yolun kenarına park ettim.Hiç bir uyarıcı levha tabela şerit veya birisi yoktu.Bir sürü de araba vardı. Neyse gittik dolaştık 2-3 saat kadar bi döndük hiç araba kalmamış.Benim arabayı çekmişler.Ertesi gün koşu mu bisiklet mi ne organizasyonu varmış ondan çekmişler.Aradım ilçe emniyeti neden aramadınız beni plakadan sistemdeki numaradan dedim 5 dakkaya gelirdim dedim. Uygulamayı yapan memurla görüşün dedi. Otoparka gittim çekiciler desen mafya gibi demir kapıya dikmişler 2 genç para ödemeden alamazsın arabayı dediler. İlçe emniyeti aradım polisi gönderdiler motorla geldi.Dedim neden aramadınız beni.bütün arabaları aradık dedi. Numaramı sordu bana, bi de inanmadı sistemden plakadan numarayı sorgulattı tekrar telefonundan baktı aranmamışım.yapacak bi şey yok dedi.Ben de siz yardım etmeye gelmediniz mi memur bey dedim böyle şey mi olur dedim.Adını sordum şikayet edicem dedim tehdit mi ediyorsun sen dedi, ben polisim istersem aldırırım sizi dedi bastı gitti.Neyse 100 lira verdim çıktım parasında değilim de polisin tavrına çok sinir oldum.Aramadan çektirme yetkisi var mı yasak olmayan yerde onu soracaktım bilen var mı?