çok emek harcanmış arabaya maşallah. şanslı Gti'lardan birtanesi. kaza için de bununla geçmiş olsun. allah beterinden saklasın.
Teşekkür ediyorum

çok emek harcanmış arabaya maşallah. şanslı Gti'lardan birtanesi. kaza için de bununla geçmiş olsun. allah beterinden saklasın.
tekrar geçmiş olsun, en büyüğü bu olmuş olsun. değişim iyidir ön düzende, eğme, düzeltme, çekiçleme olmaz. yürüyen aksam sonuçta.
Eskisi gibi oldu mu bari hocam, sürüşü gidişi duruşu vs?
Çok geçmiş olsun, ben yeni farkettim mesajları ...
Model yılına göre hasar kaydı bence bir kaç yıl sonra önemini yitirir, çok problem olmaz.. zaten tertemiz yapıldığı içinde daha bir rahat binilir bu araca... zaten satsan ne yapacaksın ki ... bu tip araçlarda içine sinen bir arabayı, makul fiyata bulmakta zor... kullanılır dibine kadar..
Tam ben yazıyordum bence eskisinden iyi olmuştur diyeEskisinden iyi oldu gibi şu an, bi kaç sinir olduğum soeunu vardı alt takımla ilgili, düzelmiş![]()
Tam ben yazıyordum bence eskisinden iyi olmuştur diyehem geçmiş olsun hem hayırlı olsun diyelim artık güzel güzel binersin inşallah
![]()
diğer türlü hep aklında kalacaktı, arabada farklı bir sorundan kaynaklı titreme, balans olsa, sağa çekse hep acaba mı diyecektin. en azından soru işareti yok şimdiSaol kank, aynen öyle, tamirli parça olmadığı çok iyi oldu.
Eskisinden iyi oldu gibi şu an, bi kaç sinir olduğum soeunu vardı alt takımla ilgili, düzelmiş
Teşekkür ediyorumya zaten sürekli bu arabayı satıp ne alabilirimin cevabını bulamadığım için mevcut masraflarını da yapıp çok uzun süre binmeyi planlıyorum.
Gündüz led'lerinde de eksilme var. Elin değmişken onu da sanayide bir hallettirirsen güzel olur.Valla far temizliği sonrası sıfırı gibi olmasa da değişim çok büyük, arabanın aydınlatmasından kaza öncesinde hiç memnun değildim. Artık memnunum, sola bir adet ampül almam lazım, morlaşmış zaten artık.
Ekli dosyayı görüntüle 21241
Ekli dosyayı görüntüle 21242
Gündüz led'lerinde de eksilme var. Elin değmişken onu da sanayide bir hallettirirsen güzel olur.
Ulan şüpheye düştüm heyecanlandım bi an yazınca senfotoğrafta öyle çıkmış, eksilme yok ledlerde
![]()
Kardeşim geçmiş olsun yeni dikkatimi çekti konu. Seni kader ortağım gibi görüyorum iyi parçalandık arabalarımızın peşine.
Çift taraflı aynı ampulü takmak daha mantıklı değil miSonuç aynı, sağ sol far arası fark çok yav, boşa giden 300 tl nedir bakın, acaba solun ampülü 6000k ile değişsem mi?
Ekli dosyayı görüntüle 21260
Ekli dosyayı görüntüle 21261
Çift taraflı aynı ampulü takmak daha mantıklı değil mi