tekrar geçmiş olsun Özgür, cana gelmesin.
bir gün aşklar biter, hasar kaydı kalır demişler.
Araç hayırlı olsun. Merak ettiğim 2. sahibi Tokat Erbaa dan Hüseyin bey mi? Eğer o ise yakın arkadaşım ve aracı bir kaç kez kullanma fırsatım oldu. Kendisi çok titiz ve aracın hakkını veren birisiydi.
Arac cok güzel maasallahCTH Motorlu Scirocco kullanıcısıyım bende sorunsuz sıkıntısız Daş gibi motor maasallah
Stage 1 yazılımlı kullanıyorum bende 210 ps 300 tork. Bujileri henuz bkr7eix le degiştirmedim Duruyor arabada aldım fakat henuz taktırmadım.
Bi kac sey sormak istiyorum Suan aracımda liqui moly toptec 4200 ll 5w30 yag var 6 ay evvel yaptırdıgım bakımda koyduk, bu bakımda motul spesific 0w30 koymak istiyoruz siz koydunuzmu ? koyduysanız Ne gibi fark oluyor ?
Aracınızda bkr7eix buji r8 bobin vs varmı ? fark ediyor mu?
Stage 2 kısa süre yaptı. zaten intercooler ve altyapı uymadı araca. Isındıktan sonra performansı düştü. Bir de kavrama yaptırdı sanırım zaten son zamanları stock kullanıyordu.Geçtiğimiz Eylül'deki kaza tam olarak aşklar biter hasar kaydı kalır olmuştu, o zamanki sevgilimi almaya gidiyodum9 bin lira, can yaktı
Allahın belası far 4500 tl olunca yapacak çok bişi yok...
Evet o, ama arabayı stage 2 yükleyerek pek iyi etmemişSıkıntı yok ama, biniyoruz.
Ben bkr7 almadım çünkü sahtesi çok piyasada, yetkili servis malı SIZFR6B8EG kullanıyorum.
0w30 koyarsan soğuk çalıştırmada daha kolay ısınır yağ, yetkili servise gitsen shell 0w30 koyuyor şu an zaten.
Şu an bakım parçaları elimde mevcut ama corona mevzusundan bi bakım yaptıramadık![]()
araç satılıksa talibim özelden yazarsanız anlaşabiliriz özgür abi
oooo hayırlı olsun diyelim mi@Ozgur Gunes
Selam.
Ben sadece Polo GTI alacaktım. Olay buraya kadar geldi.
Aradığım kanı da buldum. Konu haricinde bilgilerinden yararlanmak istiyorum sevgili @Ozgur Gunes![]()
Şimdiden hayırlı olsun abicim.Evet, büyük gün geldi. Aracı satılığa çıkardım. İlgi yoğun gibi gibi, hasar kaydı biraz zorlaştırıyor işleri elbetteÇoook uzun zamandır gti ın yerine araba arıyodum, buldum, bakalım satarsak hepinizi şok edeceğimden şüphem yok
(sormayın sürpriz) Satamazsak bineriz, keyiften değişiyoruz her zamanki gibi elbette.
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
baron garajı duymuştum bi ama emin değilimmerhaba, 2012 model cav motor kodlu polo gti arabam var, son zamanlarda ara ara bazı motor arıza kodları alıyorum (P10A9, P0556, P0236, P0299, P2263, C1555). İstanbul'da bildiğiniz, bu arıza kodlarını giderecek bir özel servis tavsiye edebilirmisiniz. Araçta sadece ecutech yazılım var.
merhaba, 2012 model cav motor kodlu polo gti arabam var, son zamanlarda ara ara bazı motor arıza kodları alıyorum (P10A9, P0556, P0236, P0299, P2263, C1555). İstanbul'da bildiğiniz, bu arıza kodlarını giderecek bir özel servis tavsiye edebilirmisiniz. Araçta sadece ecutech yazılım var.
baron garajı duymuştum bi ama emin değilim
Bostancıda vwtech veya maslakta exclusive garage, exclusive biraz yoğun olabiliyor.