Özgür bey iyi akşamlar biraz konuyu hortlatıcam ama polo gti aracınız hala duruyor mu birkaç sorum olucaktı size.
Geçmiş olsun özgür. Çok şükür size bir şey olmamis. Allah bir daha göstermez inşaallah. Sıkma canini. Tamir ettirip sakin sakin de binersin altindakine.Bugün kaza yaptım yine arkadaşlar, bu sefer benim mallığım. Ata ile buluştuk, Fiesta ST’si ile gezdirdi sağ olsun beniYollar çamurdu ve hava hafif sıcaktı. Benim arabam da Fiesta ST kadar olmasa da iyidir beeee dedim. İstanbul Park’ın arka yollarda gezdik. Sonra benim arabaya geçtik gezmek için, bi yonca vardı açısı iyi, asfalt iyi, çok kaydık 4 tekerden kayarak bariyere oturttum aracı ve o an gülsem de düşününce moralim epey bozuldu
Benim için artık son uyarı gibi bir şey bence, benim bu işleri bırakmam lazım. 2014’ün başında ehliyeti aldığımdan beri küçük+büyük toplam 7. kazam olmuş, şükür hepsi maddi boyuttaydı. Ben artık yaptırıp satmaya karar verdim arabamı, uslu uslu bineceğim bir araba bakacağım artık.
İnsan ölmekten korkmuyor da ya sakat kalırsam ya birine zarar verirsem diye korkuyor. Tek açıklamam bu artık.
Geçmiş olsun özgür. Çok şükür size bir şey olmamis. Allah bir daha göstermez inşaallah. Sıkma canini. Tamir ettirip sakin sakin de binersin altindakine.
Lastiklerin azizligine mi ugradin da komple kaydı arac yoksa hava şartları ve lastik iyi olsa bile fazla abartarak mi girdin ?
Özgür seni çok iyi anlıyorum benimde son 3-4 yılda 2-3. Kazam oldu irili ufaklı, hepsi de kaldırım bariyer betona karşı yani kısacası fiziksel koşullara karşı.Daha trafikte bir kere dahi kazam olmadı.Yalnız demek istediğim değinmek istediğim nokta ben değilim, bizimkiler de sık sık artık bırak bu işleri diyorlar. Artık eski delikanlı çağlarımız yok büyüyoruz sanırsam, daha dikkatli kullanıyorum, bir de uyanık olmaya çalışıyorum.Bugün kaza yaptım yine arkadaşlar, bu sefer benim mallığım. Ata ile buluştuk, Fiesta ST’si ile gezdirdi sağ olsun beniYollar çamurdu ve hava hafif sıcaktı. Benim arabam da Fiesta ST kadar olmasa da iyidir beeee dedim. İstanbul Park’ın arka yollarda gezdik. Sonra benim arabaya geçtik gezmek için, bi yonca vardı açısı iyi, asfalt iyi, çok kaydık 4 tekerden kayarak bariyere oturttum aracı ve o an gülsem de düşününce moralim epey bozuldu
Benim için artık son uyarı gibi bir şey bence, benim bu işleri bırakmam lazım. 2014’ün başında ehliyeti aldığımdan beri küçük+büyük toplam 7. kazam olmuş, şükür hepsi maddi boyuttaydı. Ben artık yaptırıp satmaya karar verdim arabamı, uslu uslu bineceğim bir araba bakacağım artık.
İnsan ölmekten korkmuyor da ya sakat kalırsam ya birine zarar verirsem diye korkuyor. Tek açıklamam bu artık.
İyi anlıyorum seni. Benim TS 860'lar bile belirttiğin sıcaklıkta yerler hafif ıslak ve çamurluysa sapıtabiliyor. Geçen gün bir göbekte aynısı başıma geldi. Neyse ki girmeden evvel kayabileceğini bildiğim için frene asılıp hızımı düşürdüm ama 4 lastikle birlikte göbekten dışarı doğru ben de açıldım. En kötü senaryolardan biri çünkü lastik ciddi anlamda tutuşu kaybediyor o şartlarda. Bence çok şükür yine az hasarla atlatmışsın ve sana bir şey olmamış.İyi dileklerin için teşekkür ederim abiAslında özetle durum şöyle:
Fiesta ST'den inip kendi aracıma geçince dinamiklerin düştüğü kabullenememe
Kışlık 2. sezonundaki Falken lastiklerle 12 derecedeki hava ve yağmur-çamurlu yolda genel gazlama
Bilmediğim yolda sınırları gereksiz zorlama
ÖZETLE, GEREKSİZ TERÖR MODU![]()
Ben şom ağzımı açmışım zaten zamanındaYav onda da su falan alır, buğu yapar. Riske girmedim. Neyse, seneye soldan bi kaza daha yapam![]()
Geçmiş olsun.Bugün kaza yaptım yine arkadaşlar, bu sefer benim mallığım. Ata ile buluştuk, Fiesta ST’si ile gezdirdi sağ olsun beniYollar çamurdu ve hava hafif sıcaktı. Benim arabam da Fiesta ST kadar olmasa da iyidir beeee dedim. İstanbul Park’ın arka yollarda gezdik. Sonra benim arabaya geçtik gezmek için, bi yonca vardı açısı iyi, asfalt iyi, çok kaydık 4 tekerden kayarak bariyere oturttum aracı ve o an gülsem de düşününce moralim epey bozuldu