hayırlı olsun Özgür inşallah bu vw aracınla mutlu olursun![]()
Yav eski sahibini anlamak güç, hadi o kirden, hava filtresinden, hava filtresi kutusundan utanmıyorsun da kardeşim bari GTi logosundan utan.
Yav eski sahibini anlamak güç, hadi o kirden, hava filtresinden, hava filtresi kutusundan utanmıyorsun da kardeşim bari GTi logosundan utan.@Ozgur Gunes umarım tez zamanda Mercedes'i istediğin fiyattan satarsın.
Bende de öyleydi chromedan veri tasarrufunu kapayınca geldikonu guzelde ne yazikki resimlerin hicbirini goremedim , su sekilde cikiyor, baska kimsede sorun var mi ? yoksa suan bulundugum yerdeki firewall falan olabilir, sonra tekrar deneyecem.
konu guzelde ne yazikki resimlerin hicbirini goremedim , su sekilde cikiyor, baska kimsede sorun var mi ? yoksa suan bulundugum yerdeki firewall falan olabilir, sonra tekrar deneyecem.
tesekkurler zahmet edip ugrasmissin
Hallemediysen şunu buldum:Bakım aralığını sıfırlamayan yetkili servise burdan küfürlerimi sunuyorum...
Yok hallettim, teşekkürlerHallemediysen şunu buldum:
Araba hayat bulmuş kendine gelmiş. Şu motor içi görüntüsü bile mutlu etti görünce
Kazasız belasız binersin inşallah.
Emeklerine sağlık bence ilk iş gti jantlarına dönmek olsun çok tok gösteriyorBugün canım sıkıldı boş oturmaktan. Arka silecek vardı elimde, onu taktım, zaten 15 liraya aldım. Ön silecekte sanayiye gidince alırım. Zaten ne alırsan al yapısı gümlüyo hepsinin bi süreden sonra. Artık en ucuzunu alıp her yıl değişcem. Sonra dikiz aynalarında piano black kaplama vardı, ısıtarak söktüm falan. Boş işler
![]()
Bu jantlar zaten gti opsiyon jantı değil mi ?Emeklerine sağlık bence ilk iş gti jantlarına dönmek olsun çok tok gösteriyor
Emeklerine sağlık bence ilk iş gti jantlarına dönmek olsun çok tok gösteriyor
Bunlar zaten GTI jantı, opsiyon olarak alınıyor.