Ha birde, vagcom muhteşem bir icat! Arabanın bütün beyinlerine erişip müdahele edebiliyorsun, gizli özellikleri keyfime göre ayarladım, bütün sensörlerin okuduğu verileri görüyorsun... Motora dair her türlü parametre bilgisayarımda, tek sorun bilgiyarımda olması

Şimdilik XDS ve arka sert fren kodlamasını kapattım. XDS acayip tutuyor arabayı,viraj içinde hızlanamıyorum, esp artık çok az müdahele ediyor arabaya. Dötü güzel geliyor arabanın, virajlarından çok memnunum

gerçekten eskiden elimin ayağımın titrediği virajlara çok daha hızlı girebiliyorum. Direksiyon tepkisi gayet iyi, çok sıkı bir direksiyonu var, boşluk neredeyse yok. Yazlık lastiklere heyecanla geçmeyi bekliyorum, gerçekten çok iyi lastikler. Frenlerden memnun değilim, hidrolik değişimi yapacağım bir dahaki ay. Şimdilik son dk kara vereceğim bir Nürburgring seyahatim olacak, eğer gitmezsem İstanbul Park'a giderim. Sen kesin satarsın diyenlere düşüncem, bunu satıp yine spor araba almak için bir gti parası daha koymam gerekiyor, bu yüzden hayatımda marjinal bir değişim yaratmak istemediğim sürece arkadaştan ayrılmayı pek düşünmüyorum.