Şuna katılmıyorum. 4. sınıftan liseye kadar TED'de okudum ben de
@Ozgur Gunes gibi. Orada edindiğim İngilizce altyapısı beni hayatım boyunca kurtaracak düzeyde oldu. Bir sürü de İngiltere'ye dil okuluna giden arkadaşım var. Ama şöyle bir durum var, 2-3 ayda öğrendiğin çat pat İngilizce'yle 6-7 sene öğrendiğin İngilizce arasında daaaağğğlaaaaaaaarrrr kadar fark var. Bir kere küçükken öğrendiğin şey daha net yerleşiyor, ki bu dil için çok daha önemli.
Benim annem memur, babam da borç harç ödemeye çalışan bir mühendis. Tipik bir Türk ailesiyiz anlayacağınız. Ne 4-5 tane evimiz var, ne de arabamız. Bir tane uzun uğraşlar sonucunda aldığımız bir arabamız var, onu da hepimiz kullanıyoruz. Hem beni hem kardeşimi en iyi şekilde okutmaya çalıştılar. Şu anda Gazi'de makine mühendisliği bitirmek üzereyim. Geriye baktıklarında pişman olmadıklarını biliyorum, bunları özel okullarda okutacağımıza iki-üç ev alırdık dediklerini düşünmüyorum.
@istanbul abi, bilmiyorum ilerde ne düşünürsün de, baştan ne özel okulu ne verecem diye kestirip atmamanı tavsiye ederim. Biliyorum onun için en iyisini istediğini, ama şimdiden bu kadar kesin konuşmamakta fayda var.
Demem o ki, özel okul özel çocuklar için ciddi anlamda güzel bir fırsat. Düşünmekten, değerlendirmekten zarar gelmez.