yazın bizim arkadaş için aynısından bakıyordum![]()
Hocam muhtemelen sadece bakmak zorunda kalmışsınızdır. Ben yıllarca aradım 3 kapılı temiz Clio. İstediğim renkte ve pakette bulmayı bırakın araba yok ortada.

yazın bizim arkadaş için aynısından bakıyordum![]()
1.6 az bulunuyor. Temiz araba denk gelmiyor. Fiyatlar da ayrı bir komik zatenHocam muhtemelen sadece bakmak zorunda kalmışsınızdır. Ben yıllarca aradım 3 kapılı temiz Clio. İstediğim renkte ve pakette bulmayı bırakın araba yok ortada.![]()
Stepneyi dik koyunca sığıyo mu aceba? Onu öyle durdurup kancayla sabitlerseniz ciddi alan kazanırsınız bagajdan eğer mümkünse
Bizim arabada sığmıyor da bu coupe biraz heçbek gibi ya bagaj yüksektir belki sığar dediydimDediğiniz yöntem çok mantıklı, alan kazanmış olurdum fakat sığmıyor. Yüksekliği dar maalesef.![]()
Bizim arabada sığmıyor da bu coupe biraz heçbek gibi ya bagaj yüksektir belki sığar dediydim
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sedan ya bagaj boylamasına uzun yükseklik pek yokHocam bende de sizin arabaya sığar düşüncesi vardı.Arka cam ile birlikte açılabilir yapsalardı belki sığardı. Arabada LPG’yi bilinçli kullanmaya gayret etsem bile çok baltalanıyor araba, sökeceğim zaten bu yıl artık
![]()
Valla benim kendime ait olsaydı ya sırf o yer olayı yüzünden sökerdim ya normal tüpe geçerdim en olmadı ufak stepne alırdım. Passatın koskoca bagajının yarısı yalan oluyor stepne yüzünden. Tank 35lik galiba normal tüpe çevirsem hem daha az yer kaplar hem daha büyük olur dikine de kullanabileceğim için muhtemelen
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yan duran bi lastikten daha dar normal tüp her türlü. Daha küp gibi olduğundan yukarı doğru da alan kullanır o benim işime gelir. Şimdi lastiğin durduğu alanda lsstiğin üstü boş ama pek bişey kıyamıyorum. Lastiği ters çevirip ıvır zıvırı jantın içine bırakıyoruz uzun yolda da ufak poşetleri falan koyabiliyoruz büyük valizde falan sıkıntısı oluyo bizeNormal tüp göründüğü gibi pek küçük olmuyor. Bagaja tüp konulduğunda çok yer kaplıyor stepne tüpe göre. En mantıklısı stepne tüp ve küçük slim stepne gibi. Ama bu defa uzun yol gidiyorsanız küçük stepne biraz dert. Her açıdan sorun hocam şimdi farkediyorumTüpü dikine koymuyorlar diye biliyorum, sabit bir ayak yönü var. Bi de tüpü direk görüyor olmak psikolojik olarak beni ürkütüyor. Kablolar zedelenecek gibi hissettiriyor.
Yan duran bi lastikten daha dar normal tüp her türlü. Daha küp gibi olduğundan yukarı doğru da alan kullanır o benim işime gelir. Şimdi lastiğin durduğu alanda lsstiğin üstü boş ama pek bişey kıyamıyorum. Lastiği ters çevirip ıvır zıvırı jantın içine bırakıyoruz uzun yolda da ufak poşetleri falan koyabiliyoruz büyük valizde falan sıkıntısı oluyo bize
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte neresinden tutsan bi fedakarlık isteyen sistem bu lpg. Nalet olsun yokluğaEvet tüp şeklinde olması stepne ile kullanımdan çok daha kolay olur. Lastik dediğiniz gibi çok yer işgal ediyor. Tüp içerisine eşya konulduğunda tıkır tıkır ses yapabiliyor maalesef, lastik patladığında ise en kötüsü başınıza geliyor. Çıkan lastiği pis bir şekilde bagaja koymak zorunda kalıyorsunuz, eşyalar varsa hepsi kirlenmiş oluyor. Bir yığın dert. Sizin stepneden normal tüpe geçmeniz daha avantajlı![]()
İşte neresinden tutsan bi fedakarlık isteyen sistem bu lpg. Nalet olsun yokluğa1.5yıl önce tüp süresi dolduğunda değiştirirken dedim de dinlemedi abim en az 10yıl duracak bu tüp üstünde ki zaten satılır 10 seneye araba
hayırlısı diyip geçiyoruz
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koskoca 1.5 tonluk nerdeyse 25yıllık teknolojili atmosferik bi arabayla lpg siz yılda 15bin km yapmak ciddi cesaret istiyo. Sürekli yoğun trafikte kullanıyoruz gazda 70 kuruşa falan denk geliyor. Hele geçen bi yaktı 110 liralık gzla 125km anca gidebildim aklım çıktıKanser gibi bağlanmış o tüp arabaya. Bırakmıyor anlaşıldı.Benzin de alınır gibi değil, gittiğim her yolu bi de benzin ile hesaplıyorum. O an mutluluk oluyor. Artık bu şekilde telafi edecek bizi.
![]()
Koskoca 1.5 tonluk nerdeyse 25yıllık teknolojili atmosferik bi arabayla lpg siz yılda 15bin km yapmak ciddi cesaret istiyo. Sürekli yoğun trafikte kullanıyoruz gazda 70 kuruşa falan denk geliyor. Hele geçen bi yaktı 110 liralık gzla 125km anca gidebildim aklım çıktı
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen bu arabayla tüple kaç km yaptın ?Eyvah eyvah. Siz benzin ile düşünün kilometrede ki kuruşu. Kuruş olmaktan çıkıyor artık. İnsana kalp krizi geçirtir. 110 liralık gazla 125 kilometre tabi aklınızı çıkartır, gazda bile doyumsuz insanlar gibi davranıyor.![]()
Normal şartlarda da 100 110a depo doluyo 150km falan gidiyor işte. Günde 10km yolu 1.5saatte gidiyoruz ayda 2 depo yiyoruz işte. Aynı araba uzun yolda 5kişi full bagaj antalyaya dağları tırmana tırmana 30kuruşun altına da inip gönlümüzü alıyor amaEyvah eyvah. Siz benzin ile düşünün kilometrede ki kuruşu. Kuruş olmaktan çıkıyor artık. İnsana kalp krizi geçirtir. 110 liralık gazla 125 kilometre tabi aklınızı çıkartır, gazda bile doyumsuz insanlar gibi davranıyor.![]()
Sen bu arabayla tüple kaç km yaptın ?
Normal şartlarda da 100 110a depo doluyo 150km falan gidiyor işte. Günde 10km yolu 1.5saatte gidiyoruz ayda 2 depo yiyoruz işte. Aynı araba uzun yolda 5kişi full bagaj antalyaya dağları tırmana tırmana 30kuruşun altına da inip gönlümüzü alıyor ama
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman tebrikler en az 10 bin lira cebinde kaldıNet olarak hatırlamıyorum. Tüpü satmadan önce kuzenim takmıştı, o dönem 154.000 civarındaydı. Ben aldığımda 156.000 civarındaydı araç. Sonrasında "%80'i uzun yolda" olarak 219.000 kilometre oldu araba şuan.
O zaman tebrikler en az 10 bin lira cebinde kaldı![]()