başlığın sahibi buraları terk edeli çok olmuş belli ki![]()
Arkadaslar merhaba arabanin arka koltuklarinin oturma kismini cikaramadim nasil oluyor bilen var mi
Oturma kısmının ön tarafında mandallar var plastikten geçme şeklinde. Diz altı baldırınız hizasında kalıyor. Sağda solda toplam 2 tane. Kargaburun yada pense yardımıyla çekip çıkaracaksınız sonra boşa düşüyor koltuk.Arkadaslar merhaba arabanin arka koltuklarinin oturma kismini cikaramadim nasil oluyor bilen var mi
Çoğunda kırıktır sizinkinde ne güzel sağlammış. Kapağını açın içindeki halı döşemeyi kaldırın altında 2 tane somunu var. Sökün çıkacaktır.Orta kapakli konsol nasil sökülür siz biliyor musunuz o cikmadan koltuklar gelmiyor maalesef![]()
Bişeyide yokmuş bu kadar bekletecek. Allah yaşatmasın tekrardan hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun![]()
İki teker sevdan başladı başlayalı Karaoğlan ilgisiz kalmıştı. Tekrar hak ettiği güzelliğe ve ilgiye kavuşması çok güzel. Mini restorasyonun devamını ve Karaoğlanın 2000 yılına dönüşünü takipteyim
dostum karaoğlanın kabuğunu atması güzel oldu, ufak ama bekledikçe biriken işler yavaş yavaş çözülecek umarım.
Pejo gurubundada kullanılan dertler yumağı bir şanzımanı var. Aynı şanzıman scenicte vs de de kullanılıyor. Evin tek aracı olmayacaksa ve her yıl şanzımana harcayacağınız ortalama 6-10bin tl dert olmayacaksa alın. Renoda otomatik vites alacaksanız 2006 ve üzeri laguna 2 ve laguna 3 lerde kullanılan aisin marka japon üretimi şanzımana sahip şanzımana sahip modelleri tercih edin.Peki otomatikleri nasıl alinir mi? Nasıl ? Lütfen, kullananlar yorum yapsın.
Benim arabam da otomatik. Ben hiçbir sorun yaşamadım iki yıldır kullanıyorum. Açıkçası nasıl baktığınız onemli arabaya diye düşünüyorum ve nasıl kullandığınızla da ilgili.Pejo gurubundada kullanılan dertler yumağı bir şanzımanı var. Aynı şanzıman scenicte vs de de kullanılıyor. Evin tek aracı olmayacaksa ve her yıl şanzımana harcayacağınız ortalama 6-10bin tl dert olmayacaksa alın. Renoda otomatik vites alacaksanız 2006 ve üzeri laguna 2 ve laguna 3 lerde kullanılan aisin marka japon üretimi şanzımana sahip şanzımana sahip modelleri tercih edin.