Renault Symbol Kaza Testi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tersiyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tersiyer

Profesör
583
Ncap in test kriterleri sanirim 2014 te degismisti.fark ordan kaynaklaniyor bence.egea gibi şu anki duruma gore hakki 3 yildiz diyorum.
Yardımcı güvenlik sistemlerinin önemi arttırılmış ve yaya güvenliğinin bazı kriterleri değiştirilmiş. Yetişkin koruma kriterlerinde herhangi bir değişiklik yok ve Sandero ile Logan arasında ciddi farklar var. Bunun nedenini gerçekten merak ediyorum.

Yanlış biliyorsam düzeltsinler Sandero'nun alt yapısı eski kasa Clio ile aynı ve eski kasa Clio'nun NCAP puanları da çok düşük değil bu sebepten dolayı Sandero'yla Symbol'un aynı kriterde olduğunu düşünmüyorum büyük bir ihtimalle Logan'nın değerlerine sahip olur ama şu da var yurtdışındaki Logan'ın güvenlik paketiyle Türkiye'de bir değil yani güvenlik donanımlı 3 yıldızsa paketsiz nedir orası da ayrı bir merak konusu.

Yanlış biliyorsam düzeltsinler Sandero'nun alt yapısı eski kasa Clio ile aynı ve eski kasa Clio'nun NCAP puanları da çok düşük değil bu sebepten dolayı Sandero'yla Symbol'un aynı kriterde olduğunu düşünmüyorum büyük bir ihtimalle Logan'nın değerlerine sahip olur ama şu da var yurtdışındaki Logan'ın güvenlik paketiyle Türkiye'de bir değil yani güvenlik donanımlı 3 yıldızsa paketsiz nedir orası da ayrı bir merak konusu.
Dacia'nın M0 mı ne öyle bi platformunda 3ü de

@DuzboruDownpipe
Yurtdışında Logan = bizdeki Symbol. Aynı aracı farklı adla satıyorlar. Ama Sandero, yurtdışında da Sandero.
Yurtdışında Renault adı altında geçiyor.
4X2 Duster lar Clio II şasisi, 4X4 ler ise X-Trail ancak Sandero hakkında bilgim yok.

Şahsi fikrim şöyle oluştu,çok yakın zamanlarda eski ve yenisinde bulundum. Geliştirilmesi pahalı ve büyük bölümler aynı. İlk Symbol, Clio II Sedan gibi konumlandığı için sanırım güncel Symbol'de Clio II şasisi üzerinde ilerliyor.

Clio 3 ncap yıldızları

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-05-26-18-26-01-128.jpeg
    Screenshot_2017-05-26-18-26-01-128.jpeg
    116.4 KB · Görüntüleme: 239
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...