Reno servis soygunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koraykaya

Koray
İcracı
1,977
Marka
Dacia
resimde görüldüğü üzere dikiz aynamı biçmişler beyler acil dönüş yapacağımdan ve kasko olduğundan servise götürdüm. Tutarı 261 tl dedi araç dacia logan 2008 bu fiyatı duyunca şok oldum resmen soygun değil mi ? yoksa normal mi ?

77yVpW.jpg

Türkiye de ucuz servis yok hocam. İşin içine sigorta ve servis bir arada girince atmosferik rakamlar görmek çok normal.

Bizim işyerinde yerden almaya üşendiğimiz pulu adamlar üşenmeden faturaya ekliyordu 3 TL olarak.

Türkiye de ucuz servis yok hocam. İşin içine sigorta ve servis bir arada girince atmosferik rakamlar görmek çok normal.

Bizim işyerinde yerden almaya üşendiğimiz pulu adamlar üşenmeden faturaya ekliyordu 3 TL olarak.
haklsın benim garibime giden ayna katlanırken bile katur kutur eden kırılcak diye korkarak katladığım bir ayna malzeme kalitesini siz düşünün 260 tl deyin şok oldum bildiğin dandik plastik

Bide yola gidicektim dedim ki bi lastiğin hava basınçlarını falan kontrol edin yağ su sonra ertesi gün bi daha kontrol ettim sözde kontrol etmişler 5 -6 bar düşük çıktı basınçlar ama plakayı değiştirmeyi hiç atlamıyorlar reklam için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...