haklsın benim garibime giden ayna katlanırken bile katur kutur eden kırılcak diye korkarak katladığım bir ayna malzeme kalitesini siz düşünün 260 tl deyin şok oldum bildiğin dandik plastikTürkiye de ucuz servis yok hocam. İşin içine sigorta ve servis bir arada girince atmosferik rakamlar görmek çok normal.
Bizim işyerinde yerden almaya üşendiğimiz pulu adamlar üşenmeden faturaya ekliyordu 3 TL olarak.
Psi demek istedin galiba 5 6 bar olması imkansız çünküBide yola gidicektim dedim ki bi lastiğin hava basınçlarını falan kontrol edin yağ su sonra ertesi gün bi daha kontrol ettim sözde kontrol etmişler 5 -6 bar düşük çıktı basınçlar ama plakayı değiştirmeyi hiç atlamıyorlar reklam için
valla cahillik işte o dediğinden abi ya psıPsi demek istedin galiba 5 6 bar olması imkansız çünkü![]()
Yav ne cahilliği hemen estağfurullah :dvalla cahillik işte o dediğinden abi ya psı![]()
Sirf o yuzden plakayi yapistirdim benBide yola gidicektim dedim ki bi lastiğin hava basınçlarını falan kontrol edin yağ su sonra ertesi gün bi daha kontrol ettim sözde kontrol etmişler 5 -6 bar düşük çıktı basınçlar ama plakayı değiştirmeyi hiç atlamıyorlar reklam için
ertesi gün yola çıkıcaktım acil işim vardı evi su bastığı için memlekete döndüm ünide finaller başlıcaktı anlayacağın kaosun içinde olduğumda mecburiyetten gittim.Kaskoyu bozdurmasaydın ya sanayide çıkma 30-40 liraya rahat bulursun.
bende yapıcam onuSirf o yuzden plakayi yapistirdim ben