Rusya Ankara Büyükelçi'si Andrey Karlov'un vurulma görüntüleri ortaya çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler amma olay oluyor yav memlekette ve dünya da insan yetişemiyor. Bakalım birazdan Fatih Portakal çıkar da izleriz yine haberleri. Gerçi haber izlemek istemiyorum o kadar şehit haberi varki insan izlerken çileden çıkıyor.

Tvde haber izlemeyeli bırakalı o kadar çok zaman oluyor ki... Tavsiye ederim çok güzel oluyor

pm gerek yok yahu yukarda yazıyor technopat :))) üye olasım geldi gidip yemin ediyorum :))

Olm bak ben işsiz adamım yıkarım orayı.
Hatta otopark.com ve technopat arasında 1. Sanal savaş dönemini bile başlatma potansiyeline sahibim.

Bi ara yaparız...

SAvaş başlatma ama ona gerek yok :D
Niye ya
Ben oraya gider her konuya otopark.com yazardım
Sonra bilmeyenlerde "kim lan bu otopark.com bi bakayım hele" diyip siteye girecekler.
Ay sonu site ziyaret sayısı tavan yapacak.
And beni maaşa bağlayacak.
Siteye çok fazla ziyaret geldiği için olumlu yönde etkisi olacak.
Belki takipçi kazandırıcam.
And beni maaşa bağlayacak...

Bir konuyu da saptırmasak olmuyo bildirimde vurulma görüntüleri yazıyor şu muhabbete bak
O değil de yine de özünde iyi adamlarız beya

Şu eylemi bir de Allahu ekber diyerek yapmıyorlar mı, İslam'a yıkıp dini kötü göstermeye çalışmıyorlar mı, İslam'ı terör örgütlerinden ibaret bir din haline getirmeye çalışmıyorlar mı.. Allah hepsinin belasını versin.
Amerika'nın Türkiye ve Rusya ilişkilerini bozmaya yönelik eyleminden başka bir şey değil. Bulmuşlar bir tetikçi, ezberletmişler söyleyeceklerini haydi yavrum sal üstüne..
Çok haklısın böyle şerefsizler yüzünden islam kötüleniyor,yurtdışında yaptıkları röportajda adam müslümanlar kafa kesiyor diye birşey söylemişti,sen allahu ekber diye bağırıp kafa kesersen(ışid) bu duruma düşeriz.

Niye ya
Ben oraya gider her konuya otopark.com yazardım
Sonra bilmeyenlerde "kim lan bu otopark.com bi bakayım hele" diyip siteye girecekler.
Ay sonu site ziyaret sayısı tavan yapacak.
Siteye çok fazla ziyaret geldiği için olumlu yönde etkisi olacak.
Belki takipçi kazandırıcam.
And beni maaşa bağlayacak...
Dolarla mı olsun teleyle mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...