Annesi genel eve bıraktı. xxx şahıs da babasını genel evde aradı ne demek allah için söyle banaKüfür etmedi, hakaret etti. Uyarı aldı karşılığında.
Annesi genel eve bıraktı. xxx şahıs da babasını genel evde aradı ne demek allah için söyle bana
3 ceza puanında banlanılıyordu değil mi?Kararlarımı sorgulayamazsınız maalesef. Kimse benim tanıdığım değil bu forumda. Bir kural ihlali varsa, yapılan ihlale göre uyarılır veya cezalandırılır.
Şimdiye kadar forumda kimseye herhangi bir küfür veya hakareti dolaylı yoldan söylediği için cezalandırmadım. Hep cezalandırılanlar, açık açık yazılanlardı.
3 ceza puanında banlanılıyordu değil mi?
Bununla birlikte 2 olacak o zaman.
Anneni genel evin yakınlarında gördüm.
3 ceza puanında banlanılıyordu değil mi?
Bununla birlikte 2 olacak o zaman.
Anneni genel evin yakınlarında gördüm.
Kardeş deme bana, Herkes okuma yazma biliyor neyin ne anlama geldiğini de. Anladım işini yapmaya devam et2 oldu. Bak kardeşim, o mesaj direkt aşağıda SS olarak. Benim buna küfürden ceza vermem ve banlamam imkansız. Anlatabiliyor muyum ?
abi hesabı açtılar mı ?@alfhonso resmen taunusun çetelesini tutmuş bütün bilgi birikimini kusuyor ahahahhah
Bunlar sadece tofaşçıların bildiği gerçekler galiba 99 üstü demişsiniz farkındaysanız bütçe 10.000 tl diyor sayenizde kuş serisinin fiyatları fırlamış durumda az biraz araç bilgisi olan birinin bile ayırt edeceği taunus şahin farkını nasıl kabullenemiyorsunuz anlamıyorum şahin dediğiniz aracın malzeme kalitesinden motoruna kadar olan tüm donanımları bir ford klasiği ve zamanın makam otomobili olan taunusla kıyaslaymazsınız NETKardeş ben kimseye küfür etmem gerek yok ama bunlar gerçekler
ben eski sayfalardayken yazmsım sonuç fena olmuş ya onuda orhan abiye yazmıştım sana gelmiş@Koraykaya hacıhiç cevap verme mevzu yönetim eliyle kapandı )
Yok ya tatil 29 aralıkta bitiyorabi hesabı açtılar mı ?
bekliyoruz abi don atlete ihtiyaç var mı içerdeYok ya tatil 29 aralıkta bitiyor
Yok sağ olsun o işi @alfhonso hallediyorbekliyoruz abi don atlete ihtiyaç var mı içerde
Yok sağ olsun o işi @alfhonso hallediyor
bekliyoruz abi don atlete ihtiyaç var mı içerde