ne dedin anlamadım
@Berkinka forumda trollere müsade gösterip, özel rütbe çıkarıp, göz göre göre forumda dolanan troll hesapları uçurmayıp forum kurallarına troll konu açmak, konuya troll cevap vermek, konuyu saptırmak yasaktır, ceza puanı verilir gibi kurallar eklemeniz kadar saçma bir şey yok.
Konu kilitleme işinde başarılar dilerim Berkin, zira forumu tamir etmek ve konu kilitlemek dışında bi yönetim görevi göremiyorum.
Dost acı söyler ama böyle trollerin artmasının sebebi yönetimden başkası değildir.
Beyler sizde ciddiye alıp cevap vermeyin işte 2 troll oturmus birbirlerini destekliyorlar, hala cevap veriyosunuz yapmayın.
Peki bu tutumunu diğer troller tekrar geldiğinde de görmek isteriz.Eğer forum kurallarına sonradan eklenen maddeler önceki konu ve mesajlarıda kapsasaydı sanırım bu konudaki herkes şu anda banlanmış olurdu. Orada da yazıldığı gibi, kurallar eklediği tarihten sonra geçerlidir.
Nitekim gerekeni zaten yaptık. Trollemek direkt ban sebebi değil. Kime hangi uyarıyı verdiğimizi ise siz uzaktan göremiyorsunuz. Lakin banlananı görebiliyorsunuz. Biraz arka pencereden bakalım
Peki bu tutumunu diğer troller tekrar geldiğinde de görmek isteriz.
taunus eski model olmasına rağmen tutup 88 model bi 2,0 gls otomatik dayarsın karşısına klimalıKonuyu tekrardan açtım bu arada. Buyrun trollemeye devam etmek istersen @3xcellencyisback panel yanda açık.
Bari sivama birak.taunus eski model olmasına rağmen tutup 88 model bi 2,0 gls otomatik dayarsın karşısına klimalı
bakarsın özelliklerine
2,0 gls
otomatik vites
klima
hidrolik direksiyon
elektirikli camlar
şahin
95 model
özellik hiçbirşey
bu kadar basit
artı sağlamlık
genişlik
motor sağlamlığı ve performansı
ön kol dayama
arka kol dayama
ahşap kaplama
ne ararsan modeli göre taunus tam değerinde bir arabadır
hepsinden ayrı olarakta
yol tutuşu
Aşırıya kaçan, durduk yere trolleyene eyvallahta böylede tehdit eder gibi bu ne ya banlarım panel açık filan. Buradaki herkes gönül vermiş buraya yeri geldiğinde bağışını da yaptı. Şu banlama olayı aşırıya kaçtı.
Ben genel tutumdan bahsediyorum.Konuyu okudunuz mu ? Özellikle son 3 sayfasını ?
Trollemekten banlanan kişinin, şu anda ikinci hesabıyla aynı şeyi yaptığını biliyor musunuz ?
Ip ban atilirsa sorun cozulmezmiKonuyu okudunuz mu ? Özellikle son 3 sayfasını ?
Trollemekten banlanan kişinin, şu anda ikinci hesabıyla aynı şeyi yaptığını biliyor musunuz ?
Ben genel tutumdan bahsediyorum.
Kusura bakmayın ama ikinci hesabımının olması 1 kere trollden ceza puanı almam idi. Diğer ceza puanlarım şikayet sistemini denemek ve rütbe verdiğiniz baş trolle hakaret etmekti.Konuyu okudunuz mu ? Özellikle son 3 sayfasını ?
Ip ban atilirsa sorun cozulmezmi
Ben rahatsız oldum doğrudur yapmış olabilir ya da bende algıda seçicilik var gözüme takılıyor.Forum baya muhabbetini döndürdü, o yüzden aklınızda öyle algı oluşmuştur. Yoksa benim yapma yoksa banlarım tarzında mesajım yok denecek kadar azdır. 1-2 tane filan vardır herhalde.
Kusura bakmayın ama ikinci hesabımının olması 1 kere trollden ceza puanı almam idi. Diğer ceza puanlarım şikayet sistemini denemek ve rütbe verdiğiniz baş trolle hakaret etmekti.
edit: Ve yanlış hatırlamıyorsam birinin anasına küfür etmişti sonuç banlanmadı
Ben rahatsız oldum doğrudur yapmış olabilir ya da bende algıda seçicilik var gözüme takılıyor.