Motorun sonu ölümdur hocam. Bunun bir kac nedeni var . Siz yolunuzda gidiyorsunuz herseyiniz tam bir araba vurdu öldünuz en kotu hayatiniz kararir. Diger nedeni siz bi yere vurdunuz sonuclar bir onceki ile ayni. Karda kista kullanilmaz. Ve en onemli nedeni ise motorsiklet kavramani anlayabilecek ona saygi duyacak kulturden cok uzagiz. O yuzden elin londra sinda vizir vizir olmasina ragmen nadir kaza olurken bizde hergun bir motor kazasi olur. Bunun en buyuk nedeni bilgisiz ve egitimsiz arac suruculeri.Motor al boş ver
Aynen öyle hissettiriyor ama sıkıntı yok panpa uçmuyo yanivalla broadway spring çok hafif arabalar ya ben korkuyorum onlarda. konfor olarak da takoz gibi geliyo hafiflik olarak kuş gibi geliyo tofaş bile daha çok güven veriyo bana bilmiyorum ben alışamadım bi türlü broadway spring
Valla ben çok korktumAynen öyle hissettiriyor ama sıkıntı yok panpa uçmuyo yani
Zorla biraz palio uno al
Gts yazmış ruhsata baksın bakalım gls bu araba. Fiyat olarak pahalı gibi ama çok temiz . Güzeldir bu araba ama bu fiyata çıkılıyorsa uno öneririm . Golf mk1 eyvallah güzel ama parça sıkıntısı yaşayabilirsiniz.
Yeni kasanın fiyatını neden ele alıyorsun?Ben kendimi örnek vereyim,
Baba ocağında olduğum dönemde 2 sene kredi ile Ford tourneo Connect GLX almıştım. Tüm maaşı arabaya yatırıyordum. Benzini babam koyuyordu. Şimdi bakıyorumda fiyatı 75000 tl olmuş arabanın.
Bi de orjinal değil, revizyonluGts yazmış ruhsata baksın bakalım gls bu araba. Fiyat olarak pahalı gibi ama çok temiz . Güzeldir bu araba ama bu fiyata çıkılıyorsa uno öneririm . Golf mk1 eyvallah güzel ama parça sıkıntısı yaşayabilirsiniz.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni kasanın fiyatını neden ele alıyorsun?
Aynı araba şuan yine 35-40 bin tl
Boyanın parlaklığı O yaşta bi arabanın bu parlaklıkla kalabilmesi mümkün değil, üstelik arka stoplar yesyeni ama yansanayii. Bu arabanın ilk elden sahibi olan ilkokul hocam var, kmsi bu civarlardadır denizli dışına çıkmamıştır bu renkte hem de gri yani arabada güneş yanığından boya kalmadı@alfhonso Hocam revizyonlu olduğunu nasıl anladınız?
Hocam çalışmıyorum ki düz öğrenciyim. Part time çalışmam mümkün değil Bilkent'te okuyoruz ebemizi belliyorlar.10 bin peşinat ile krediye girip, sıfır km Hyundai i10 Jump 1,0 manual alabilirisiz.
İlk mtv ödenmiş,
5 yıl parca garantili,
uygun kredi koşullarıyla.
İlk binende sen olursun.
Borç yiğidin kamçısıdır
Kaldı ki jantlar orjinal taunus jantı ama dış kaplamalarını atmış jantların, demem o ki o jantla o hale gelirken boyanın parlak kalması mümkün değil en basitiBoyanın parlaklığı O yaşta bi arabanın bu parlaklıkla kalabilmesi mümkün değil, üstelik arka stoplar yesyeni ama yansanayii. Bu arabanın ilk elden sahibi olan ilkokul hocam var, kmsi bu civarlardadır denizli dışına çıkmamıştır bu renkte hem de gri yani arabada güneş yanığından boya kalmadı
Hocam düzgün yapıldıysa niye boyalısını almak varken güneş yanıklısını almalıyım onu anlamadım.Boyanın parlaklığı O yaşta bi arabanın bu parlaklıkla kalabilmesi mümkün değil, üstelik arka stoplar yesyeni ama yansanayii. Bu arabanın ilk elden sahibi olan ilkokul hocam var, kmsi bu civarlardadır denizli dışına çıkmamıştır bu renkte hem de gri yani arabada güneş yanığından boya kalmadı