KAPALI Şahin Mi Taunus Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sibop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sibop

Asfalt Kurutucu
15
Bütçe yer yarılsa 10 bin, genellikle İzmit-Ankara arası binilecek, öğrenci işi bir otomobil arıyorum. Sizce hangisi?

Hocam düzgün yapıldıysa niye boyalısını almak varken güneş yanıklısını almalıyım onu anlamadım.

hayır yok ben bunu almayın babında değil adamın ilanını eleştirdim :) o yaşta orjinal bulsan zaten elli tane küflü çürük yeri çıkar metal yorgunluğu yıkar en basiti :)

Bu araba glslere gtslere göre daha çok yakar v6dan ötürü, bi de ön panjur 88-90 gls panjuru 79da alakası yok bu panjurun ama bunun kasası 86dan sonrakilere göre daha sağlamdır çünkü alman fordu bu :)) He bi de direksiyon hidrolik değil kullanım rahatlığı yoktur ağır araba çünkü

Bu araba glslere gtslere göre daha çok yakar v6dan ötürü, bi de ön panjur 88-90 gls panjuru 79da alakası yok bu panjurun ama bunun kasası 86dan sonrakilere göre daha sağlamdır çünkü alman fordu bu :)) He bi de direksiyon hidrolik değil kullanım rahatlığı yoktur ağır araba çünkü
Hocam bunun direksiyonu diğer hidrolik Taunuslarla aynı görünüşte. Sonradan takılıyor mu acaba? Çünkü ben Alman Taunuslarda iki kollu direksiyonda gördüm.

Yalnız bak tekrar ekliyorum, 10bin lira bütçeye çıkıyorsan taunusla uğraşma uno al geç Ne kadar çok sevsem de taunusları, yaşlı araba ve geniş araba şehir içi trafiğinde yakar çünkü 2.0 motor.

Yalnız bak tekrar ekliyorum, 10bin lira bütçeye çıkıyorsan taunusla uğraşma uno al geç Ne kadar çok sevsem de taunusları, yaşlı araba ve geniş araba şehir içi trafiğinde yakar çünkü 2.0 motor.
Hocam Uno'yu ezerler trafikte ama az yakıyorsa belki düşünülür :D Genelde şehirler arası kullanacağım arabayı zaten.

Son düzenleme:
He orası öyle de yakıt ağlatır parça bulamaz yine ağlar :))) ön panjuru değiştirme sebebi o gls panjuru ve farları piyasada daha çok olduğu için daha ucuz :))

Hacı abi cidden bu t stopların fiyatları buraya geldiyse ben bizim kaportacı ile anlaşıp başlayayım bundan toplamaya :D :D

yav bunlar düne kadar 3 bin liraya satılmayan arabalardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...