Satılan Eski Araç Nasıl Bulunabilir ?

aliybaskurt

Ali Yağız Başkurt
Asfalt Kurutucu
8
20
Marka
Honda
Selam dostlar 7 sene önce sattığımız Gri 2001 Model Honda Civic 1.6 ES kasa aracı nasıl bulabilirim? Çocukluğumun arabası ilk direksiyonuna oturduğum arabadır kendileri. Sattığımızda üstünde olan plaka 67DR081'idi.

(Solumda duran araba sene 2014 idi fotoğrafta)

Son düzenleme:
Evde arşivlerden şasi numarası olan bir belge bulabilir misiniz? Tamamen geri dönüştürülmediyse şasi numarası üzerinden bir şekilde ulaşılabilir.

Balıkları da bulalım mı hatatat
😂 Balıkları yedim hocam.

Tek söyleyebileceğim tahmin edileceği üzere plaka değişmiş bu plaka artık bir VW'ye ait gözüküyor. :)
Gördüğünüz yerden plakanın eskiden hangi araçta olduğu çıkmıyor mu ?:(

Evde arşivlerden şasi numarası olan bir belge bulabilir misiniz? Tamamen geri dönüştürülmediyse şasi numarası üzerinden bir şekilde ulaşılabilir.
Maalesef :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar uzun yıllar sonra hort olacak umarım sesimi duyan olur amacımda hala istekliyim şase numarasını bi şekilde elde ettim şase numarasından nasıl bulabilirim?

Şaseden muayeneyi sorgulayarak en son muayeneye girdiği plakasını bulabilirsiniz.
Merhaba.
Bildiğim kadarıyla TÜVTURK geçmiş muayene sorgusu sadece plaka üzerinden yapılabiliyor. Şasi sorgusunu yapabileceğimiz kısım sitenin hangi kısmında bulunuyor yardımcı olursanız kendi adıma çok sevinirim.
2013 yılında alıp 2018 de sattığımız 2000 model Honda Euro Accord'un biz sattığımızdaki plakası üzerinden son muayenesi 2019 da gözüküyor. Umarım plakası değişmiştir ,gerçi ilk plakasıydı biz de ilk sahibinden almıştık, pert olma ihtimali takıldı aklıma.

Merhaba.
Bildiğim kadarıyla TÜVTURK geçmiş muayene sorgusu sadece plaka üzerinden yapılabiliyor. Şasi sorgusunu yapabileceğimiz kısım sitenin hangi kısmında bulunuyor yardımcı olursanız kendi adıma çok sevinirim.
2013 yılında alıp 2018 de sattığımız 2000 model Honda Euro Accord'un biz sattığımızdaki plakası üzerinden son muayenesi 2019 da gözüküyor. Umarım plakası değişmiştir ,gerçi ilk plakasıydı biz de ilk sahibinden almıştık, pert olma ihtimali takıldı aklıma.
Buradan sorgulayabilirsiniz şasi üzerinden.

Evet selamlar güncel plakasını elde ettim. Kendileri 07AAL049'dur. Şimdiki problemimiz aracın sahibinin bilgileri. Plaka üzerinden araç sahibine nasıl ulaşabilirim?

Evet selamlar güncel plakasını elde ettim. Kendileri 07AAL049'dur. Şimdiki problemimiz aracın sahibinin bilgileri. Plaka üzerinden araç sahibine nasıl ulaşabilirim?
Herhangi bir sorun çıkma ihtimali düşük olsa bile aradığın aracın plaka dahil herhangi bir bilgisini buraya yazmasan daha iyi olur kardeşim. Neticede artık sana ait bir araç değil. Yeni sahibinin de rızasının olup olmadığını bilmiyoruz. O yüzden tedbirli davranmakta fayda var.

Aracı satın alma gibi bir planınız yoksa, aracın mevcut sahibiyle iletişime geçmeseniz daha iyi olur. Büyük ihtimal araç bir çok defa el değiştirmiştir.