Yok valla saklamadım yav daha kac kere diyecem emekli oldu arşiv diye. sd kart 1 2 aydır @MertEren deydi belki o bişeyler arsivlemiştirA5 99 gb panpa arşivi A5 e mi sakladın?Forumdaşlar olarak cevap bekliyoruz.

Yok valla saklamadım yav daha kac kere diyecem emekli oldu arşiv diye. sd kart 1 2 aydır @MertEren deydi belki o bişeyler arsivlemiştirA5 99 gb panpa arşivi A5 e mi sakladın?Forumdaşlar olarak cevap bekliyoruz.
Kardeşim çakma sandisk kart almışsın. 15 lira 128 gb lık microsd mi olurmuş. Sandiskin aynı görüntüye sahip bir microsd kartı bile yok...Yok valla saklamadım yav daha kac kere diyecem emekli oldu arşiv diye. sd kart 1 2 aydır @MertEren deydi belki o bişeyler arsivlemiştir.
Gümrükde satıyolla dı ben nerden bileyimKardeşim çakma sandisk kart almışsın. 15 lira 128 gb lık microsd mi olurmuş. Sandiskin aynı görüntüye sahip bir microsd kartı bile yok...
Nerenin gümrüğü bu kardeşim? Söyle gidip basacağım mekanı...Gümrükde satıyolla dı ben nerden bileyimonunda sahte olacağini.
Ataşehir brandium un orda Tasiş diye biyer.Nerenin gümrüğü bu kardeşim? Söyle gidip basacağım mekanı...
Hesabını soracağım.Ataşehir brandium un orda Tasiş diye biyer.
eğer senin dediğin gibi ise bye bye hepinisss o belleğin içini açta bir gör sadece küçük dosyalara ulaşabilirsin word vs gibi ama boyutu büyük olanların sadece adı vardır çünkü bu sahte alan yaratılmış bir bellek şunun gibi meselaKardeşim çakma sandisk kart almışsın. 15 lira 128 gb lık microsd mi olurmuş. Sandiskin aynı görüntüye sahip bir microsd kartı bile yok...
Uygulama ile olçmüş gerçekten 128gb çıkıyormuş. Hatta A5 videosu 98gb olarak gözüküyor ve açılmıyor.eğer senin dediğin gibi ise bye bye hepinisss o belleğin içini açta bir gör sadece küçük dosyalara ulaşabilirsin word vs gibi ama boyutu büyük olanların sadece adı vardır çünkü bu sahte alan yaratılmış bir bellek şunun gibi mesela
Karta oradan da baktım. Card Recovery den de baktım. Telefondan da baktım. Kart 128 gben iyi ölçüm şu şekilde sonuç verir bence >>> bilgisayarıma sağ klik "yönet" sekmesinden sol kısımda yer alan "disk yönetimi" sekmesi açıldığında pc takılı tüm birimlerin boyut ve durumlarını gerçekçi şekilde verecektir.