Sd kart biçimlendirilmeden nasıl açılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim çakma sandisk kart almışsın. 15 lira 128 gb lık microsd mi olurmuş. Sandiskin aynı görüntüye sahip bir microsd kartı bile yok...
eğer senin dediğin gibi ise bye bye hepinisss o belleğin içini açta bir gör sadece küçük dosyalara ulaşabilirsin word vs gibi ama boyutu büyük olanların sadece adı vardır çünkü bu sahte alan yaratılmış bir bellek şunun gibi mesela

Ekli dosyalar

• sahte.JPG
    sahte.JPG
    61.1 KB · Görüntüleme: 75
eğer senin dediğin gibi ise bye bye hepinisss o belleğin içini açta bir gör sadece küçük dosyalara ulaşabilirsin word vs gibi ama boyutu büyük olanların sadece adı vardır çünkü bu sahte alan yaratılmış bir bellek şunun gibi mesela
Uygulama ile olçmüş gerçekten 128gb çıkıyormuş. Hatta A5 videosu 98gb olarak gözüküyor ve açılmıyor.

en iyi ölçüm şu şekilde sonuç verir bence >>> bilgisayarıma sağ klik "yönet" sekmesinden sol kısımda yer alan "disk yönetimi" sekmesi açıldığında pc takılı tüm birimlerin boyut ve durumlarını gerçekçi şekilde verecektir.

en iyi ölçüm şu şekilde sonuç verir bence >>> bilgisayarıma sağ klik "yönet" sekmesinden sol kısımda yer alan "disk yönetimi" sekmesi açıldığında pc takılı tüm birimlerin boyut ve durumlarını gerçekçi şekilde verecektir.
Karta oradan da baktım. Card Recovery den de baktım. Telefondan da baktım. Kart 128 gb:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...