Seat Ateca fiyatları belli oldu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör
Merhabalar herkese. Seat ateca nin fiyatları açıklanmış. sizce fiyat nasıl? Daha detaylı bilgi bulan varsa bu konuda paylaşabilirse süper olur.

Eğer 84bin ve 103bin TL lik modellerin motor dışında tüm aktarması ve donanımı aynıysa, sadece motor farkı için 20bin TL çok fazla derim.

Arkadaş ben downsized turbo benzinlilere güvenemiyorum. O yüzden dizelini almak istersem 20bin fark mı vereceğim :(

1.4 motor bence xcellance donanım yani en Gırtlağı. Aksi halde pahalı.

Şahsen bu fiyatlara hala alışamadım. Mantığım ve gerçekler bir türlü örtüşemiyor. O yüzden hemen hemen çoğu aracın fiyat değerlendirmesini sağlıklı bir şekilde yapamaz hale geldim.

Şahsen bu fiyatlara hala alışamadım. Mantığım ve gerçekler bir türlü örtüşemiyor. O yüzden hemen hemen çoğu aracın fiyat değerlendirmesini sağlıklı bir şekilde yapamaz hale geldim.
Kesinlikle katılıyorum.Ateca bence pahalı geldi.3008 de pahalı gelmişti bana.Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.Araba almak lükstü artık çok lüks oldu.

Kesinlikle katılıyorum.Ateca bence pahalı geldi.3008 de pahalı gelmişti bana.Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.Araba almak lükstü artık çok lüks oldu.
Alım gücümüz bir çok üründe aşırı düştü. İnsanların kazandıkları parayla ürün fiyatları ( özellikle otomobiller) arasındaki dengesizlik öyle arttı ki hiç bir fiyatlandırmayı mantıklı bir yere oturtamıyoruz.

Bir kere 1.0 motorulu SUV almam. Alanın da ne mantıkla aldığını anlayamam. Teknik verilere bakıp ne güzel motor yapmış adamlar denilse de günlük hayat deneyimi kağıt üstündeki gibi olmuyor. Şimdi dizelde 2 rakibini yazayım da pahallı mı ucuz mu siz kara verin.

Renault Kadjar Touch 1.5 dCi 110 bg 90.900 TL ----- Kampanyalı 88.900 TL (Bu araç 1.2 130hp benzinli ile 81.150 tlden başlıyor)
Nissan QQ Visiz 1.5 dCi 110 bg 91.00 TL--------------Kampanyalı 85.300 TL (Bu ara 1.2 115 hp benzinli ile 74.850 tlden başlıyor)
Benzinlide Tucson, dizelde dci, daha kaliteli bir araç olarak da Tiguan gerçeği varken umarım bu araç satılmaz. Keriz silkeleme operasyonu yapıyor çakallar.

Not: 3008 de ucuz değil ona da sallayayım da haksızlık olmasın :D

Son düzenleme:
Alım gücümüz bir çok üründe aşırı düştü. İnsanların kazandıkları parayla ürün fiyatları ( özellikle otomobiller) arasındaki dengesizlik öyle arttı ki hiç bir fiyatlandırmayı mantıklı bir yere oturtamıyoruz.
Kesinlikle.2010 da Golf 6 Tdi Dsg Highline aldık.53 bin liraya aldık.Şimdi Golf 7 tdi dsg highline 105000 lira.2 katı fark var arada.Yakın bir zamandan örnek verecek olursam Mart'ta Golf 7 aldık ve 81000 liraya aldık.Şimdi aynı arabaya 84 85 bin tl yazıyorlar.Alım gücü git gide düşüyor.

2015 mayısında 75'e aldığım araç, 6 ay içinde 91 bin lira olmuştu. Ben kur farkı falan anlamam. Kur yükseliyorsa devlet olarak tedbirini al ve vergiyi belli oranda düşür ki fiyatlar dengelensin, adaletsiz bir fiyatlandırma olmasın, vatandaş da iyice ezilmesin. Tabii bunun yapılabilmesi için yöneticilerin önce iyi niyetli olması gerekiyor. Neyse konu başka yerlere kaymadan tek diyebileceğim, artık mantıklı bir şekle oturtamıyorum fiyatları.

Bir kere 1.0 motorulu SUV almam. Alanın da ne mantıkla aldığını anlayamam. Teknik verilere bakıp ne güzel motor yapmış adamlar denilse de günlük hayat deneyimi kağıt üstündeki gibi olmuyor. Şimdi dizelde 2 rakibini yazayım da pahallı mı ucuz mu siz kara verin.

Renault Kadjar Touch 1.5 dCi 110 bg 90.900 TL ----- Kampanyalı 88.900 TL (Bu araç 1.2 130hp benzinli ile 81.150 tlden başlıyor)
Nissan QQ Visiz 1.5 dCi 110 bg 91.00 TL--------------Kampanyalı 85.300 TL (Bu ara 1.2 115 hp benzinli ile 74.850 tlden başlıyor)
Benzinlide Tucson, dizelde dci, daha kaliteli bir araç olarak da Tiguan gerçeği varken umarım bu araç satılmaz. Keriz silkeleme operasyonu yapıyor çakallar.

Not: 3008 de ucuz değil ona da sallayayım da haksızlık olmasın :D
tam yerinde bir açıklama olmuş denecek daha bir şey yok zaten ateca fiyatlarına bu yazıdan sonra :D

Şöyle bir şey var, 1.0 tsi sadece reference yani baz paketle, 1.6 tdi sadece style yani orta paketle sunuluyor. Bu nedenle o fark 19 bin lira.

2013'te 12.750 TL ye aldığım aracın değeri, +3yıl / 35000km sonra 20.000 e dayandı. 10-15 yıllık arabalar bile şarap gibi değerleniyor. Öyle bir piyasada 0 km araçların fiyatlandırmasını nasıl mantığa oturtabiliriz ki... :/

Broadway'ler 10.000 tl yi geçicek nerdeyse. Ulan şaka maka 93 model Broadway e binmek bile lüks olcak nerdeyse ülke de. Neyse Cem Yılmaz 'ın Taksi Lambosu çok güzel.

Hepsi bir yana, Özel Cupra gibi versiyonlar dışında Seat'ın fiyat listesi ile Mercedes'in BMW'nin fiyat listeleri aynı bütçe aralığında kesişmemeli.

Broadway'ler 10.000 tl yi geçicek nerdeyse. Ulan şaka maka 93 model Broadway e binmek bile lüks olcak nerdeyse ülke de. Neyse Cem Yılmaz 'ın Taksi Lambosu çok güzel.
Almanyada broadway fiyatına 2006 model mercedes ml yada mercedes 2005 cls bmw 5.20 vs daha birsürü araç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...