HABER SEAT Leon 1.4 EcoTSI DSG | TEST

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,205
45,797
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Bu soylenenlerı ve yorumları 1.5 senede sadece 1 defa yaşadım.Oda birden bırakmasıydı.Açıkca söylemem gerekirse oda benim salaklığımdır.
Bu sizin kullanım karakterinizle ilgili bir şeydir hocam. Size yetiyorsa zaten sorun yoktur, ama bu genel geçer bir yorum olamaz haliyle. Misal ben farklı bir araç kullanıyorum ve benim aracımda da 16 ebatlarında premium contact 5 bulunuyor ve premium contact 5 lastiği benim aracımın viraj limitlerinin altında. Daha benim sürüş limitim ve aracımın sürüş limiti sona ulaşmamışken lastikler kendini bırakmaya başlıyor.
 

omerta84

Profesör
29 Ara 2016
242
130
1,085
Ben aracı sakin kullanan bir kişiyim.Eskişehir izmir arasını 3.9 lit ortalama ile bile gitmişliğim var.Bu soylenenlerı ve yorumları 1.5 senede sadece 1 defa yaşadım.Oda birden bırakmasıydı.Açıkca söylemem gerekirse oda benim salaklığımdır.
hocam ben 3.4 lt yakmışlığım var leon ile. yokuş iniş çıkışlı hemde bir bölümü. trim seslerine gelecek olursak arkadaşım 2015 model octavia var trim seslerini giderecek adam bulsam gözü kapalı 2-3 bin veririm diyor. aynı şekilde bir arkadaş passatı var her yerinden trim sesi geliyor diyor. aldığı yere gitti; yeni araba gıcırdamalar olur dediler bir sprey sürdüler dedi aradan neredeyse 1 sene geçti duramıyorum satacam arabayı diyor. hemde çokta araba meraklısı adamlar değiller. trim sesi olmasın istiyorsan japon arabası almak lazım diye düşünüyorum ama herhalde eski japon arabları almak lazım. benim birde toyota var 2016 d-4d onda da trim sessiz yolcuğumuz yok. hatta bu saydıklarım içerisinde en kötüsü corolla ne yazıkki.
torsiyonlu olması sebeyiyle birden kopmasını görmezden gelebilenecek bişey bence alırken ucuzluğu(eskisi kadar olmasada) sınıfının en az yakanlarından olması bakım vs ile tercih sebebi.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım