Zıpır oğlana;
Brembo ön disk
Textar arka disk
Ön arka Ate seramik fren balatası
Falken Azenis FK520 lastik hayırladık.
Hala eksikleri var, özellikle kozmetik olarak.
Mekanik olarak tek eksik benim gözümde Ap coilover. Arabanın dinamiklerini çok değiştireceğine inanıyorum. Ancak daha temel ihtiyaçları gidermem gerektiği için hep erteledim.
Foruma paylaşmadığım süre zarfında
Ümraniye Aslan Dizel'de enjektör bakımı + %10 değeri açık olarak ayarlattım. Duman hala yok desek yeridir stage 1ken ne kadar atıyorsa hala aynı. 2 bar günlük modda 23 sn civari gidiyor. Tahmini 180 190 beygir olduğunu düşünüyorum. Daha fazlasının DQ200'ün ömründen ciddi azaltacağını düşündüğüm için muhtemelen bu şekilde bırakırım ki zaten performansı tam istediğim gibi.
Frenlere yorumum; soğukken daha az tutuyor. Biraz ısınınca fren gücünde aman aman vaov denecek bir değişim hissetmedim ama orijinal balatalara göre çok daha geç ısındığını performansinin hemen düşmedigini söyleyebilirim.
Lastikleri daha takamadığım için yorum yapamayacağım ancak orta segmentin iyisi olduğunu düşünerek aldım.
Arabaya yapmayı düşündüklerimin büyük çoğunluğunu hallettik. Zaman, para, emek, dert epey uğraştık. Daha büyük projelerle ugraşanlara bir kez daha saygı duydum. İşler teorikte yürüdüğü gibi yürümüyor çoğu zaman. Ama sabredip emek verince ortaya elbet bir sonuç çıkıyor.