Benim lastikçim yönlendirmişti, Kahramanoğlu Oto Lastik Gölcük. Civic'i olan Ali gönderdi dersen yardımcı olurlar.Şimdi koyuldum yola rotçuya gidiyorum. Deneyelim bakalım.
Kocaelinde var mı tanıdığın bu işi çözecek?
Teşekkür ederim
Benim lastikçim yönlendirmişti, Kahramanoğlu Oto Lastik Gölcük. Civic'i olan Ali gönderdi dersen yardımcı olurlar.Şimdi koyuldum yola rotçuya gidiyorum. Deneyelim bakalım.
Kocaelinde var mı tanıdığın bu işi çözecek?
Teşekkür ederim
Sabahtan hallettik, salıncaklari değiştirdim. Ön takım eksiksiz şuan. Bilezik de ölçüleri öğrendim, plastik taktık metal bulamadık. İnternetten sipariş edip coil alıp takarken onları da alüminyum olanlar ile değiştiririm.Benim lastikçim yönlendirmişti, Kahramanoğlu Oto Lastik Gölcük. Civic'i olan Ali gönderdi dersen yardımcı olurlar.
Bu işi rotçulara nasıl açıklayabilirim? -1.5 civarı versek çok güzel olacakÖn taraf McPherson tipi süspansiyon mu, eğer evetse amortisör alttan çift civatalı ise eksantrik civata ile kamber verilebilir.
Hocam şimdi araştırdım da sizin araçta da tek civatalı sıkmalı tip amortisöre bağlanan taşıyıcı olduğundan dolayı olmaz.Bu işi rotçulara nasıl açıklayabilirim? -1.5 civarı versek çok güzel olacak
Rotili kaydırarak da verilebiliyormuş az da olsa kamber. Coilover denemek ilk işim sonrasında bu rotil muhabbetini denicem. Tesekkur ederim bilgi icin.Hocam şimdi araştırdım da sizin araçta da tek civatalı sıkmalı tip amortisöre bağlanan taşıyıcı olduğundan dolayı olmaz.
Olmayan tip sizinki ve VAGların geneli:
Ekli dosyayı görüntüle 55898
Olan tip bağlantı:
Ekli dosyayı görüntüle 55899
Olan tip olsaydı üste eksantrik civata takılarak yaklaşık -1.5,2 derece kamber verilebilirdi.