C4 konusuna katılıyorum.Arada bir C4 dizel otomatiğe binerim.Mcp ve konforu soğuttu beni arabadanCitroen c4 diyebilirim özellikle makyajsız kasası.. Genel olarak da b sedan segmentini saçma bulurum. Hatchback şaseye müdahale etmeden üzerine sedan kasa oturtuyorlar ve tipi de sürüşü de saçma sapan bir hal alıyor. Madem b sedan yapacaksın ona göre bir şase üret.
Mcp berbat, amortisörlerin çalışma aralığı berbat, arkadaki torsiyon makaslı kamyonlardan beter, direksiyonu odun gibi ağır ve tek bir his damlası bile olmadığı gibi ağırlığı da iyi ayarlanmamış.. Değişik bir araba işte hiç bu lige yakıştıramıyorum. C4'ü kullanırken fiestamı öyle çok özlemiştim ki Makyajlı kasada da sadece şanzımanı düzelttiler, geriye kalan tüm eksikler devam ediyor.C4 konusuna katılıyorum.Arada bir C4 dizel otomatiğe binerim.Mcp ve konforu soğuttu beni arabadan
Sahibi nefret ediyorSatacak zaten 4 senedir ondaMcp berbat, amortisörlerin çalışma aralığı berbat, arkadaki torsiyon makaslı kamyonlardan beter, direksiyonu odun gibi ağır ve tek bir his damlası bile olmadığı gibi ağırlığı da iyi ayarlanmamış.. Değişik bir araba işte hiç bu lige yakıştıramıyorum. C4'ü kullanırken fiestamı öyle çok özlemiştim ki Makyajlı kasada da sadece şanzımanı düzelttiler, geriye kalan tüm eksikler devam ediyor.
Satsın kurtulsun. Yerine ne alırsa alsın kesinlikle daha memnun kalır. Almak isteyenleri ciddi anlamda vazgeçirmeye çalışıyorum. Az çok bilirsin beni, böyle kötülediğim başka hiç bir otomobil yokturSahibi nefret ediyorSatacak zaten 4 senedir onda
Eski sohbetten de bilirim seni abiHiç bu kadar kötüledigin araba görmedim ama haklısın daSatsın kurtulsun. Yerine ne alırsa alsın kesinlikle daha memnun kalır. Almak isteyenleri ciddi anlamda vazgeçirmeye çalışıyorum. Az çok bilirsin beni, böyle kötülediğim başka hiç bir otomobil yoktur
Citroen forumlarına girip görsen, konforunu golf'le falan kıyaslayanlar oluyor. Golf'ün konforu c4'ün yanında mercedes kalır. İnsanlar ilginç işteEski sohbetten de bilirim seni abiHiç bu kadar kötüledigin araba görmedim ama haklısın da
sizin düşünceniz nedir?Hyundai i10 nasıl A sınıfı oluyor. Merak ediyorum.
Sizce böyle araçlar yok mu?Segmenti hak etmek, segmente yakışmamak bana çok iddialı kavramlar olarak geliyor. Şöyle anlatayım, Real Madrid, Barcelona varken Beşiktaş, Benfica Şampiyonlar Ligi'ne katılmasın demek gibi geliyor bana.
Başlığı ilk okuduğumda ise bambaşka bir şey anladım. Tam olarak hangi sınıfta olduğu belli olmayan araçlar, mesela VW Beetle, Skoda Yeti, Skoda Roomster, BMW 3 ve 5 GT, Mercedes R Serisi, Jeep Wrangler gibi.
hocam valla mis gibi A sınıfı. chevrolet spark'la ikisi pırıl pırıl iki güzel örnektir. bagaj ufak, araba çok iyi dönüyor.Hyundai i10 nasıl A sınıfı oluyor. Merak ediyorum.
Gönüllerin hothatch' i abi i10.Hyundai i10 nasıl A sınıfı oluyor. Merak ediyorum.
Katılıyorum. Tourneo Courier hiç fiorino rakibi gibi göstermiyor. Koy Kangoo'nun karşısına, kapıştır. Accent ile ikisi, sınıflarının üzerinde araçlar olmuş.Saçma bulma değilde, halk arasında sınıflar arası yanlış karşılaştırılan araçlar var. Mesela Accent, B sedan sınıfına göre nispeten eli yüzü düzgün ve motoru güçlü olduğu için sürekli üst sınıfta olan Focus, Jetta, Corolla gibi araçlarla karşılaştırılıyor.
Bir örnekte Tourneo Couirer, bildiğim kadarıyla B ticari olmasına ve Fiorino vb. araçlarla karşılaştırılması gerekirken genelde Caddy ile karşılaştırılıyor.